Netflix: Important Anunt pentru un Film Extrem de Asteptat

Netflix instiintare

Netflix a publicat un anunt oficial cu privire la un film extrem de asteptat de catre foarte multi oameni din intreaga lume, compania americana incercand sa le ofere utilizatorilor sai cele mai bune filme, seriale, etc. Astazi vorbim despre Red Notice, un film pe care Netflix il anunta in mod oficial ca fiind pregatit pentru lansare in data de 12 noiembrie, iar dupa cum puteti vedea mai jos, The Rock, Gal Gadot si Ryan Reynolds sunt pregatiti de actiune.

Netflix stie foarte bine cat de mare este intresul pentru acest film foarte important pe care lumea il asteapta cu nerabdare in momentul de fata, iar pentru ca stie cat de mult il vor oamenii, a anuntat cand va fi oferit. Netflix a publicat trailerul de mai jos pentru a dezvalui noutati cu privire la titlul care ne aduce pe micile ecrane foarte multi actori extrem de cunoscuti in intreaga lume, iar actiunea va fi pe masura asteptarilor tuturor, probabil.

Netflix: Important Anunt pentru un Film Extrem de Asteptat

Netflix ne prezinta in filmul Red Notice povestea unui agent Interpol, interpretat de catre The Rock, care incearca sa o captureze pe Gal Gadot, cel mai faimos hot de obiecte de arta, fiind ajutat de Ryan Reynolds. Avand in vedere actorii pe care Netflix i-a ales pentru acest film, este cat se poate de clar ca actiunea va fi una pe masura asteptarilor, iar trailerul de mai jos ne arata destul de clar acest lucru, chiar daca este totusi unul de durata redusa.

Netflix a investit o suma uriasa cel mai probabil pentru a face acest film, iar asta pentru ca actorii pe care ii vedem in trailer nu au tocmai onorarii mici, insa aceasta nu este nici o surpriza prea mare pentru prea multa lume. Netflix investeste masiv in crearea de filme si seriale care sa fie atractive pentru public, iar in urmatoarele luni ne asteapta o varietate de lansari extrem de interesante de la compania americana, ele meritand urmarite.

Netflix mai are pana pe 12 noiembrie pregatite multe alte lansari importante pentru abonatii din intreaga lume, asa ca vom avea cu siguranta ce sa vedem, daca suntem interesati de tot.