Raiffeisen Bank: Veste Grozava, ce da GRATUIT Romanilor Acum

Raiffeisen Bank achizitie

Raiffeisen Bank a anuntat o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie toti cei care-i folosesc serviciile pentru ca vorbim despre ceva cu adevarat important. In baza unei noi promotii pe care cei de la Raiffeisen Bank au initiat-o chiar de la 1 septembrie, clientii romani din toata tara pot castiga nu mai putin de 500 de vouchere in valoare de 50 de LEI pentru cumparaturi la eMAG daca aleg sa participe.

Raiffeisen Bank surprinde cu aceasta masura pe care o ia, si asta pentru ca ea vine in paralel cu alta care are la baza acelasi principiu si a fost luata cu implementare din aceeasi data de 1 septembrie. Raiffeisen Bank le cere clientilor din toata tara sa faca cel putin o plata cu un card Mastercard in perioada de valabilitate a campaniei, adica pana la 30 septembrie, iar asa vor fi inscrisi pentru a castiga unul dintre cele 500 de vouchere care sunt oferite.

Raiffeisen Bank: Veste Grozava, ce da GRATUIT Romanilor Acum

Raiffeisen Bank ofera aceste 500 de vouchere pentru cumparaturi la eMAG cu o valabilitate de 6 luni de zile, deci aveti suficient timp pentru a cumpara orice anume va intereseaza de la cel mai mare magazin online din Romania. Raiffeisen Bank desfasoara aceasta campanie in paralel cu o alta care vizeaza tot cardurile Mastercard, dar pentru care sunt oferite premii mai importante, iar despre ea v-am vorbit zilele trecute, asa ca probabil ati aflat despre existenta ei.

Raiffeisen Bank incearca sa le ofere si clientilor care au carduri Mastercard posibilitatea de a se bucura de premii importante in aceasta perioada, iar asta dupa ce in trecut a oferit premii inclusiv pentru cei cu carduri VISA. Raiffeisen Bank surprinde, cel mai probabil, in mod pozitiv clientii din toata Romania cu decizia sa de a oferi aceste 500 de vouchere pentru magazinul online eMAG, iar din moment ce in general interesul e mare, sigur vor fi romani dornici sa profite de ele.

Raiffeisen Bank desfasoara, dupa cum v-am spus deja, aceasta promotie pana in data de 30 septembrie, asa ca dupa aceea nu veti mai avea sansa de a castiga ceea ce este oferit acum.