Romania: Crestere Fulminanta a Noilor Cazuri in Plin Val 4

Romania Crestere Fulminanta Noilor Cazuri Val 4

Romania este in plin val 4 al pandemiei de Coroanvirus, scoala a debutat cu o situatie mult mai ingrijoratoare decat cea de anul trecut, iar asta pentru ca in aceasta perioada se inregistreaza de 2 ori mai multe cazuri noi zilnice decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Romania trece printr-un val 4 al pandemiei de Coronavirus care se manista mult mai grav in momentul de fata comparativ cu anul trecut, iar asta din cauza vriantei Delta, in ciuda faptului ca exista o treime dintre romani vaccinati deja impotriva virusului.

Romania ar putea ajunge la 10.000 de cazuri zilnice in octombrie, conform estimarilor unor doctori, rata de crestere a numarului de cazuri noi fiind de peste 50% de la o saptamana la alta, astfel ca saptamana aceasta s-ar putea ajunge la 4000 de cazuri noi pe zi.

Romania inregistreaza deja si primul judet intrat in zona galbena din cauza numarului mare de infectari, in timp ce altele se indreapta spre rate de incidenta de peste 1/1000 si 2/1000 de locuitori, ceea ce ne va aduce noi restrictii in baza legislatiei pandemice actuale.

Romania Crestere Fulminanta Noilor Cazuri Val 4 tabel

Romania nu este singura tara care are probleme din cauza valului 4 al Coronavirus, insa cele mai mari au fost in tarile in care rata de vaccinare a fost redusa, pentru ca foarte multi oameni nu au protectie impotriva virusului care se raspandeste atat de usor.