BANCA Transilvania: Mesaj Oficial, Schimbari pentru Clienti

banca transilvania experiente

BANCA Transilvania are noi vesti grozave pentru clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care banca incearca tot timpul sa le ofere romanilor doar cele mai bune experiente pentru folosirea serviciilor sale. In aceasta idee, cei de la BANCA Transilvania le spun romanilor ca au actualizat aplicatia NeoBT pentru telefoane mobile, ea oferindu-le posibilitatea de a isi administra conturile pe care le au la banca, cu o multitudine de functii importante fata de BT Pay.

BANCA Transilvania a creat aplicatia NeoBT pentru a oferi tot ceea ce nu poate oferi prin BT Pay, controlul asupra conturilor fiind mult mai bine gandit, impreuna cu o serie de functii diferite, dar foarte utile. Aplicatia NeoBT a celor de la BANCA Transilvania are parte de o noua actualizare lansata de catre banca in momentul de fata, astfel ca oricine are un telefon cu sistem de operare iOS, sau Android, se poate bucura de schimbarile care sunt oferite.

BANCA Transilvania: Mesaj Oficial, Schimbari pentru Clienti

BANCA Transilvania imbunatateste in mod constant aplicatiile pentru telefoane prin care ofera o varietate de servicii in Romania, iar daca le foloseati, ar fi bine sa instalati actualizarile cu toate schimbarile. Cei de la BANCA Transilvania nu au implementat modificari majore in aceasta versiune noua a aplicatiilor, ci doar au imbunatatit performantele generale si au rezolvat unele dintre problemele care au fost descoperite de clienti, sau angajatii sai.

BANCA Transilvania a lansat acum cateva saptamani o alta actualizare pentru aplicatia NeoBT, dar desigur ca nu a oferit nici atunci prea multe modificari pentru clientii sai, ceva ce se intampla destul de des. BANCA Transilvania lucreaza in mod constant la imbunatatirea aplicatiei NeoBT, dar nu intotdeauna are si ocazia de a lansa schimbari majore, insa de fiecare data cand face acest lucru, il anunta in mod oficial pentru clientii sai din tara.

BANCA Transilvania distribuie aplicatia NeoBT in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store pentru toti clientii care sunt interesati sa o foloseasca acum.