Netflix: Anunt OFICIAL Important pentru un Serial de Succes

Netflix vecini

Netflix a publicat un nou anunt oficial foarte important pentru un serial de succes pe care platforma de streaming video la cerere l-a lansat pentru abonatii sai din intreaga lume, iar vestile sunt grozave. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat in sfarsit data la care vor lansa cel de-al treilea sezon al serialului YOU, unul dintre cele mai importante si populare seriale pe care compania americana le-a pus in distributie pana in momentul de fata pentru clienti.

Netflix a lansat serialul YOU cu peste 2 ani de zile in urma, iar abonatii lpau primit asa cum se cuvine pentru un serial de un asemenea calibri, iar acum compania continua sa faca sezoane noi. Cel de-al treilea va fi lansat pe data de 15 noiembrie de catre cei de la Netflix, intre alte sezoane noi ale unor seriale foarte populare, dar si intre filme de succes pe care compania americana le-a anuntat deja pentru lansare pentru clientii sai din toata lumea.

Netflix: Anunt OFICIAL Important pentru un Serial de Succes

Netflix a publicat si trailerul de mai jos pentru a ne arata o parte din ceea ce urmeaza sa fie disponibil pentru toata lumea incepand cu data de 15 octombrie, asta ca sa ne faca asteptarea si mai grea. Personajul principal din acest serial al Netflix ramane in continuare implicat in serial, in timp ce altele noi sunt aduse pentru continuarea povestii pe care americanii au gandit-o, asa ca vestile sunt extrem de bune pentru toata lumea acum.

Netflix stie foarte bine cat de important este acest serial pentru foarte multi dintre abonatii sai din toata lumea, astfel ca de aceea vrea sa ofere cat mai multe motive pentru oameni sa il urmareasca. Nu se stie deocamdata daca si un sezon 4 este programat de catre cei de la Netflix pentru lansare, insa chiar si asa, e bine totusi ca sezonul al treilea vine atat de rapid, iar daca el va fi popular, a tunci exista toate sansele sa fie lansat si un sezon urmator.

Netflix mai are foarte multe alte filme si seriale in plin proces de productie in momentul de fata, asa ca aveti ce sa vedeti daca aveti rabdarea sa le asteptati pe toate dintre ele.