Vodafone: Ce le Ofera GRATUIT Clientilor Timp de 24 de Luni

Vodafone diversitate

Vodafone, unul dintre marile grupuri de telecomunicatii din tara noastra, continua sa le ofere romanilor motive bune sa ii devina clienti, iar asta i nconditiile in care nu e singurul operator cu oferte. Pentru ca Telekom inca le ofera clientilor un an de HBO si HBO Go gratuite atunci cand incheie un contract, cei de la Vodafone continua sa ofere 2 ani de gratuitate pentru HBO si HBO Go clientilor noi care incheie abonamente de servicii fixe si mobile.

Vodafone are de ceva vreme aceasta promotie speciala pentru clientii sai din toata Romania, iar in momentul de fata continua sa o ofere pentru ca inca exista romani care mai vor sa-si schimbe furnizorul de servicii de televiziune si/sau internet. In aceasta idee, daca va gandeati sa parasiti furnizorul vostru pentru cei de la Vodafone, atunci trebuie sa aveti in vedere faptul ca puteti primi gratuiate de pana la 2 ani pentru serviciile HBO si HBO Go in Romania.

Vodafone: Ce le Ofera GRATUIT Clientilor Timp de 24 de Luni

Vodafone a preluat UPC in cursul anului trecut si de atunci a incercat sa mai imbunatateasca reteaua pe care grupul a creat-o pentru clientii sai, acest proces fiind in continua derulare. Ca parte a procesului si a dorintei de a trage noi clienti, cei de la Vodafone au lansat o serie de oferte speciale, cum este gratuitatea de 24 de luni pentru HBO si HBO Go, insa are desigur si alte beneficii de care se pot bucura clientii sai din toata Romania in aceasta perioada.

Vodafone a implementat o varietate de servicii de televiziune prin cloud pentru clientii sai, iar foarte multa lume desigur ca apreciaza ceea ce le este oferit din partea grupului de telecomunicatii. Desigur ca si preturile sunt pe masura asteptarilor clientilor, ceva perfect normal daca ne gandim ca Vodafone are peste 1 milion de clienti care-i folosesc serviciile de televiziune si internet, iar cifra este in crestere in toata tara de cateva luni bune.

Vodafone mai pregateste si alte surprize pe partea de servicii noi pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca e foarte posibil sa aflam despre ele destul de curand.