BCR Romania: Mesajul cu o ATENTIONARE pentru Toti Clientii

BCR Romania recuperare

BCR Romania are un mesaj important pentru clientii sai din toata tara care ii folosesc serviciile bancare in viata de zi cu zi, iar in baza acestuia incearca sa ii convinga pe oameni ca trebuie sa fie foarte atenti la fisierele descarcate in dispozitive. BCR Romania le transmite oamenilor din toata tara ca ar trebui sa fie atenti la ceea ce aleg sa descarce in propriile dispozitive, iar asta deoarece daca nu sunt atenti pot sa ajunga in situatia in care sa descarce ransomware cu care sa isi infecteze dispozitivele.

BCR Romania spune ca fisiere malitioase cu ransomware pot fi descarcate de oriunde de pe internet, iar asta pentru ca atacatorii le pot ascunde in orice fel de website-uri si vor incerca sa ne pacaleasca sa le accesam fara sa stim ce sunt. In momentul in care un dispozitiv este infectat cu un ransomware, el poate sa cripteze datele care exista in acel dispozitiv, iar apoi atacatorii ne pot cere bani pentru a avea din nou acces la ele, aceasta fiind o problema serioasa.

BCR Romania: Mesajul cu o ATENTIONARE pentru Toti Clientii

BCR Romania spune ca atacurile de tip ransomware reprezinta cea mai prolifica metoda de a fura datele oamenilor si ca doar oamenii pot sa se protejeze impotriva acestei amenintari. BCR Romania spune ca bancile nu pot supraveghea casutele de email ale oamenilor pentru a vedea ce fel de mesaje primesc ei si pentru a ii ajuta sa nu le acceseze pe cele care le pot face rau, asa ca oamenii trebuie sa se protejeze singuri in fata amenintarilor.

BCR Romania spune toate acestea intr-o tentativa de a ii ajuta pe oameni sa aiba parte de o experienta cat mai buna pentru folosirea serviciilor bancare pe care le contracteaza. In cazul in care aveti totusi dispozitivele infectate cu malware, atunci este indicat sa cere ajutorul unui expert in securitate informatica pentru a incerca sa va recuperati datele, iar asta pentru ca orice alta metoda nu va garanteaza rezultatele pe care le asteptati.

BCR Romania nu e singura banca de la care vin avertizari de acest gen, iar asta pentru ca mai toate incearca sa ii protejeze pe clienti in fata amenintarilor serioase reprezentate de ransomware.