Orange: Vestea GROZAVA, cati Bani le Returneaza Clientilor

Orange retur

Orange are o veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca a decis sa le ofere clientilor inapoi o parte dintre banii cheltuiti pe cumparaturi. Mai exact, Orangele ofera clientilor Orange Money posibilitatea de a primi inapoi pana la 7% din valoarea cumparaturilor, cu o anumita limita, daca aleg pachetul Extra Save impreuna cu cardurile pe care le au emis de companie.

Orange incearca sa atraga un numar cat mai mare de clienti pentru serviciile financiare pe care le ofera in momentul de fata, iar ceea ce vedeti mai jos e un pas chiar in aceasta directie. Orange vrea sa le ofere oamenilor bani inapoi la cumparaturi pentru a-i convinge ca serviciile financiare pe care le ofera sunt cele pe care merita sa le contracteze de la operator.

Orange: Vestea GROZAVA, cati Bani le Returneaza Clientilor

Orange ofera bani inapoi clientilor indiferent la care dintre supermarket-urile din Romania aleg sa isi faca cumparaturile, insa e bine de stiut faptul ca exista o limita de 50 de LEI pana la care se ofera bani inapoi. Cand atingeti acea limita de 50 de LEI, nu veti mai primi inapoi niciun ban de la grupul de telecomunicatii, dar suma se reseteaza in fiecare luna, astfel ca puteti sa profitati in mod constant de promotiile care sunt disponibile pentru noi.

Orange are mai multe oferte disponibile pentru clientii care aleg sa profite de promotiile acestea care sunt disponibile in momentul de fata in Romania, asa ca nu trebuie decat sa va uitati la ofertele excelente inainte de a alege ceva. Orange stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa profite de promotii de acest gen, asa ca de aceea are si oferte prin care returneaza o parte din banii clientilor care aleg sa-si faca cumparturile in supermarket-urile din tara.

Orange are toate detaliile acestei promotii disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a afla toate informatiile in legatura cu acest pachet special pentru Orange Money.