RCS & RDS: Vestile PROASTE pentru MILIOANE dintre Clienti

RCS & RDS comparativ

RCS & RDS este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din tara noastra, avand milioane de clienti in diverse zone din toata tara, numarul de abonati fiind intr-o continua crestere multumita preturilor mici pentru serviciile percepute. RCS & RDS are si o retea de telefonie mobila care acopera toata tara, insa din pacate aceasta nu e tocmai una dintre cele mai bune din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre performante destul de slabe pentru ea.

RCS & RDS a avut performantele retelei masurate ca parte a unui test de performante pe care Orange l-a facut pentru reteaua proprie din Romania, insa au fost incluse si cele ale concurentei, dupa cum puteti vedea foarte usor mai jos, sau in aceasta pagina. Cei de la Orange au facut testul pentru a-si lauda reteaua, dar el dezvaluie deasemenea faptul ca RCS & RDS au in continuare o retea de telefonie mobila cu performante foarte slabe pe partea de internet mobil.

RCS & RDS: Vestile PROASTE pentru MILIOANE dintre Clienti

RCS & RDS comparativ performante

RCS & RDS are cele mai mici viteze de navigare pe internet dintre toti operatorii de telecomunicatii din Romania, dar si cele mai mari latente cand vine vorba despre accesarea datelor, astfel ca e bine sa stiti acest lucru. Cei de RCS & RDS au cele mai mici preturi din Romania pentru serviciile de telecomunicatii pe care le ofera pentru clienti, iar desigur ca acest lucru se observa foarte clar in performantele pe care le ofera in cadrul acestora.

RCS & RDS investeste constant in extinderea retelei sale de telecomunicatii din toata Romania, ajungand sa ofere o acoperire de 98% pe partea de servicii de voce, insa pentru internetul mobil lucrurile stau cu mult diferit, dupa cum puteti vedea. Cei de la RCS & RDS compenseaza intr-o anumita masura cu reteaua 5G pe care o au in Romania, insa aceasta nu are o acoperire foarte mare, astfel ca per total nu contribuie prea mult la rezultatele generale.

RCS & RDS e singurul operator de telecomunicatii din Romania care mai ofera viteze 4G de pana la doar 100 Mbps pentru clienti, insa chiar si asa, nu e foarte departe de Telekom cand vine vorba despre performantele retelei.