CEC Bank: Anuntul OFICIAL, ce Ofera GRATUIT in Ultimele Zile

CEC Bank constructii

CEC Bank transmite un foarte important anunt oficial pentru toti clientii sai din toata Romania in momentul de fata, unul despre care ar trebui sa stie cei care obisnuiesc in aceasta perioada sa isi faca cumparaturile de la magazinele de bricolaj. Cei de la CEC Bank au pornit de ceva vreme o campanie speciala prin care ii recompenseaza pe romanii care isi folosesc cardurile de cumparaturi pentru a face achizitii in magazinele de bricolaj din toata tara.

CEC Bank spune ca doar cardurile VISA sunt eligibile pentru a face parte din aceasta campanie speciala, iar multumita lor clientii se pot bucura de posibilitatea de a castiga un premiu important care este oferit in aceasta perioada. Vorbim despre 20.000 de LEI care sunt oferiti drept premiu de catre cei de la CEC Bank si VISA pentru romanii care decid sa isi faca cumparaturile in oricare dintre magazinele de bricolaj din Romania pana pe 30 septembrie.

CEC Bank: Anuntul OFICIAL, ce Ofera GRATUIT in Ultimele Zile

CEC Bank a pornit aceasta campanie cu ceva timp in urma, insa ea continua in aceasta perioada pana in data de 30 septembrie pentru a le oferi mai multor romani sansa de a castiga premiul de 20.000 de LEI care este oferit. Desigur ca simpla plata facuta cu un card VISA nu este suficienta pentru a fi inscrisi in concurs, ci trebuie deasemenea sa va inscrieti manual folosind metodele puse la dispozitie de catre banca pentru toata lumea chiar acum.

CEC Bank si VISA nu impun restrictii in ceea ce priveste magazinul de bricolaj de la care putem cumpara produsele pe care le dorim, dar impun totusi obligatia de a face cumparaturile intr-un magazin de acest gen. Desigur ca exista atatea in Romania si aveti de unde alege orice va intereseaza, astfel ca aveti si sansa de a castiga de la CEC Bank preimul de 20.000 de LEI care este pus acum la dispozitia noastra, dar trebuie sa aveti noroc.

CEC Bank are mai multe detalii despre aceasta promotie disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a vedea care sunt conditiile de participare la campania aceasta.