Raiffeisen Bank: Extrem de Importanta ATENTIONARE Publicata

Raiffeisen Bank planificare

Raiffeisen Bank face o extrem de importanta atentionare pentru clientii sai din toata tara, si este una despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca decizia luata de catre banca poate avea impact pentru multa lume. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le spun clientilor din toata Romania faptul ca in aceasta seara urmeaza sa desfasoare o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera, iar asta inseamna ca unele vor fi indisponibile.

Raiffeisen Bank a facut in ultimele saptamani mai multe lucrari de acest gen pentru serviciile pe care le ofera pentru clientii sai, ceva ce desigur ca are menirea de a imbunatati experienta clientilor, chiar daca exista si inconveniente. De aceasta data Raiffeisen Bank nu spune ce anume vrea sa schimbe pentru a imbunatati experienta clientilor sai, dar multiple servicii vor deveni indisponibile, asa ca e bine sa stiti ce se va intampla la noapte.

Raiffeisen Bank: Extrem de Importanta ATENTIONARE Publicata

Raiffeisen Bank planificare lucrari

Raiffeisen Bank spune ca in aceasta seara vor fi indisponibile serviciile RaiPay, Noul Raiffeisen Smart Mobile, Noul Raiffeisen Online, SmartToken, Call Center-ul si consultantul Ana, impreuna cu tranzactiile POS si la bancomate. Raiffeisen Bank ne spune ca lucrarile de mentenanta incep la ora 00:00 a zilei de 7 octombrie, deci la noapte, si ca ar trebui sa dureze doar 2 ore, daca lucrurile se desfasoara asa cum trebie si nu apar probleme in modificarile care sunt pregatite.

Raiffeisen Bank nu spune acest lucru, dar nu ar fi exclus sa vedem si probleme dupa ce lucrarile se termina, insa in mod teoretic pana dimineata lucrurile ar trebui sa revina la normal pentru toata lumea. Daca acest lucru nu se va intampla, atunci in cazul in care exista probleme, este bine sa stiti de la ce anume provin ele si ca vor fi rezolvate de catre banca in cel mai scurt timp posibil, asa cum se intampla de obicei in aceste situatii.

Raiffeisen Bank incearca sa le ofere clientilor sai din toata Romania doar cele mai bune experiente posibile atunci cand acestia ii folosesc serviciile, astfel ca ar trebui sa fie anuntate in curand si noutatile pregatite pentru noi.