Raiffeisen Bank: Oficial, ce Ofera GRATUIT Clientilor Acum

Raiffeisen Bank valoare

Raiffeisen Bank are in mod oficial surprize extraordinare pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca le ofera gratuit ceva ce probabil ca multi nici nu stiau ca este disponibil, sau nu sperau sa primeasca. Raiffeisen Bank desfasoara de la inceputul lunii septembrie, si doar pana saptamana viitoare, o campanie speciala prin care le permite romanilor sa se bucure de o serie de premii extrem de interesante daca fac cumparaturi folosindu-si cardurile Mastercard.

Raiffeisen Bank le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga o vacanta in valoare de 5000 de LEI, sau nu mai putin de 500 de vouchere eMAG in valoare de 50 de LEI fiecare daca participa la promotie. Vacanta poate fi cumparata prin intermediul uneia gentii de turism cu care Raiffeisen Bank are incheiat un parteneriat pentru aceasta promotie, in timp ce voucherele eMAG pot fi folosite direct la magazinul online pentru achizitii.

Raiffeisen Bank: Oficial, ce Ofera GRATUIT Clientilor Acum

Raiffeisen Bank le cere romanilor din toata tara sa faca achizitii folosind cardurile Mastercard pe care le detin, respectand regulamentul de participare la promotie, iar asa vor avea sansa de a castiga premiile puse in joc. Vorbim despre 501 premii pe care Raiffeisen Bank le ofera pentru romanii care sunt dornici sa profite de campania aceasta, insa desigur ca premiul cel mai interesant este reprezentat de vacanta in valoare de 5000 de LEI pe care banca o ofera pentru doar cateva zile.

Raiffeisen Bank desfasoara aceasta campanie din data de 1 septembrie, insa ea este valabila doar pana in data de 17 octombrie, astfel ca mai aveti doar aproximativ o saptamana la dispozitie pentru a participa. Nu conteaza ce anume cumparati, sau daca o faceti in magazinele fizice, ori cele online, important fiind doar sa cumparati ceva folosindu-va cardul Mastercard de la Raiffeisen Bank pentru a avea sansa de a participa la aceasta campanie.

Raiffeisen Bank are toate detaliile promotiei disponibile chiar in cadrul website-ului sau, acolo unde gasiti si regulamentul detaliat, asa ca puteti intra pentru a descoperi exact ce se ofera.