Orange: Anuntul Oficial, ce Ofera GRATUIT in Luna Octombrie

Orange extra

Orange are vesti grozave pentru clientii sai din toata Romania, milioane dintre cei care platesc pentru abonamente la grupul de telecomunicatii putandu-se bucura de o gratuitate noua toata luna octombrie. In baza mesajului pe care il puteti vedea mai jos, cei de la Orange spun ca pana pe 31 octombrie ofera acces gratuit inclusiv la canalul de televiziune Filmbox Extra HD pentru oricare dintre abonatii care sunt dornici sa vada ceva mai mult decat ceea ce este in mod normal disponibil fara plata in platforma Orange TV Go.

Orange este de ceva vreme intr-o continua incercare de a le oferi clientilor din toata Romania cat mai multe canale de televiziune cu acces gratuit, pentru unele dintre ele fiind oferite deasemenea si promotii speciale. De aceasta data cei de la Orange nu au decis sa le ofere clientilor din Romania un asemenea tip de concurs, insa puteti totusi sa urmariti tot ceea ce este transmis prin Filmbox Extra HD in momentul de fata daca alegeti acest lucru.

Orange: Anuntul Oficial, ce Ofera GRATUIT in Luna Octombrie

Orange ofera acces gratuit la unele dintre canalele pe care le transmite prin Orange TV Go in Romania, astfel ca accesul la acesta nou este disponibil exclusiv pentru cei care au un abonament la operator. Daca aveti doar o cartela prepay, atunci nu trebuie sa va asteptati sa beneficiati de vreun acces la canalele pe care Orangele transmite fara sa platiti pentru acest lucru, dar asta nu e tocmai neobisnuit pentru platformele de streaming.

Orange prezinta mai sus si cateva filme care sunt transmise prin intermediul platformei Orange TV Go pentru clientii din toata tara, astfel ca va puteti face o idee cu privire la ceea ce veti putea urmari acolo. Desigur ca puteti vedea toate filmele si serialele din cadrul Filmbox Extra HD de la Orange atat de pe telefoanel, tablete, cat si de pe PC_uri, astfel ca ramane la alegerea voastra cum anume urmariti continutul care este oferit pentru noi.

Orange mai are si alte surprize grozave disponibile pentru clientii din toata Romania, iar toate acestea sunt listate chiar pe website-ul grupului de telecomunicatii acum.