DACIA Duster 3: Oficial, Decizia INCREDIBILA pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 presiune

DACIA Duster 3 este viitorul model de SUV la care DACIA lucreaza in aceasta perioada, noua masina fiind dezvoltata cu asteptari extrem de mari din partea celor care au sansa de a proiecta si produce aceasta masina. Ceea ce nu foarte multa lume stie este ca DACIA Duster 3 nu va mai fi dezvoltata in birourile din Franta ale Renault si DACIA, ci chiar in Romania, aceasta decizie incredibila pentru romani fiind anuntata in mod oficial de catre sefii grupurilor.

DACIA Duster 3 a fost transferata in totalitate in Romania acum mai bine de o luna de zile, cand sefii grupurilor Renault si DACIA au venit in tara noastra pentru a anunta in mod oficial aceasta schimbare majora. Tot ce tine de dezvoltarea DACIA Duster 3, de la design, tehnologie, partea de inginerie, productie, va fi facut exclusiv in Romania, o premiera pentru un model atat de important de SUV, dar aceasta este si o sansa pentru angajatii din Romania.

DACIA Duster 3: Oficial, Decizia INCREDIBILA pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 va fi o masina extrem de importanta pentru viitorul gamei de masini produse de catre cei de la DACIA, iar asta pentru ca reprezinta una dintre cele mai mari schimbari pe care grupul din Romania le face. Dezvoltarea acestora in Romania va da sansa lumii intregi sa vada cat de talentate sunt echipele de designeri, ingineri, etc, din Romania, deci DACIA Duster 3 trebuie sa fie gandita si produsa cu toate detaliile aranjate perfect pentru masina.

DACIA Duster 3 este in dezvoltare cu nu mai putin de 6700 de angajati ai celor de la DACIA, adica peste jumatate din forta totala de munca din Romania, dar desigur ca fiecare e implicat partial si nu tot timpul. Chiar si asa, asta ne arata cat de uriasa este munca de a face un nou model de SUV, care va avea 6 versiuni care vor fi produse in 4 fabrici distincte, in final, deci DACIA Duster 3 este un proiect colosal care trebuie coordonat de catre angajatii din Romania fara cusur.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentat undeva prin 2023 de catre cei de la DACIA, cu lansare probabila in 2024, astfel ca asteptarile sunt uriase din toate punctele de vedere acum.