Carrefour: Schimbarile OFICIALE, ce Trebuie Sa Stie Clientii

Carrefour beneficii

Carrefour isi surprinde clientii din toata Romania cu o serie noua de schimbari oficiale despre care ei trebuie sa stie chiar in acest moment, iar asta pentru ca vorbim despre noutati extrem de bune. Mai exact, cei de la Carrefour ii anunta pe clientii din toata Romania ca si-au actualizat aplicatiile pentru iPhone si Android, iar noile versiuni pot fi descarcate chiar acum de catre oricare dintre utilizatorii care sunt dornici sa le foloseasca in viata de zi cu zi.

Carrefour a actualizat aplicatiile pentru iPhone si Android cu exact aceleasi modificari, deci toata lumea se poate bucura de aceleasi noutati importante, daca isi doreste cu adevarat acest lucru. Conform listei de schimbari pe care Carrefour a publicat-o pentru clientii sai din Romania, noile versiuni ale aplicatiilor aduc modificari menite sa faca mai usoara descoperirea campaniilor de reduceri care sunt disponibile pentru utilizatori chiar de acum.

Carrefour: Schimbarile OFICIALE, ce Trebuie Sa Stie Clientii

Carrefour spune ca noile campanii pe care le-a anuntat deja, sau pe care le va anunta in perioada urmatoare, vor veni cu premii speciale, inclusiv vouchere si alte beneficii, iar oricare dintre clienti se vor putea inscrie din telefoane. E nevoie desigur de noua versiune a aplicatiei Carrefour pentru a ne putea bucura de posibilitatea de inscriere, astfel ca daca nu ati instalat-o inca, ar fi bine sa faceti acest lucru cat inca mai aveti ocazia, inainte ca ea sa dispara total.

Carrefour isi actualizeaza in mod constant aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android, incercand sa ofere cu fiecare update functii importante de care toti clientii sai sa se poata bucura. Printre acestea se numara si schimbari care au legatura cu unele campanii recente, sau viitoare, dar nu totdeauna se spune clar ce modificari sunt facute, ci sunt oferite doar detalii generale cu privire la schimbari, dar merita oricum sa instalatia ctualizarile.

Carrefour isi distribuie in mod gratuit aplicatiile prin App Store si Google Play Store, iar daca vreti sa le folositi, nu ar trebui sa le descarcati din vreun alt magazin tert de aplicatii.