Planeta Saturn: VIDEO UIMITOR cu care NASA ne Surprinde Azi

Planeta Saturn plimbare

Planeta Saturn ne este prezentata de catre NASA intr-un video uimitor astazi si incearca sa ne arate ceva ce putina lume a vazut in legatura cu planeta atat de indepartata fata de Pamant. In clipul video de mai jos, al celor de la NASA, puteti vedea cateva dintre lunile pe care le are planeta Saturn plimbandu-se in orbita intre ea si telescopul Hubble, care a inregistrat aceste imagini, ele fiind unele cu adevarat impresionante, dupa cum va si puteti da seama acum.

Planeta Saturn este a doua cea mai mare din sistemul solar, iar in orbita sa se afla mai multe luni care prezinta interes pentru oamenii de stiinta, insa cele pe care le vedem plimbandu-se in clipul video de mai jos sunt Enceladus, Dione, Titan si Mimas. Puteti vedea cat de usor se plimba aceste luni pe langa planeta Saturn in orbita pe care ele o sustin in jurul planetei in momentul de fata, cei de la NASA urmarindu-le in mod constant pentru a putea surprinde imagini atat de impresionante.

Planeta Saturn: VIDEO UIMITOR cu care NASA ne Surprinde Azi

Planeta Saturn nu a mai fost de ceva vreme prezentata intr-un clip video de acest gen care sa ne arate lunile sale, sau orice fel de evenimente impresionante de acest gen. In ciuda acestui lucru, NASA continua sa-i arate omenirii ceea ce se ascunde acolo si ceea ce foarte multi nu au vazut in legatura cu planeta Saturn pana in momentul de fata, foarte multe inregistrari impresionante fiind facute de catre agentia spatiala americana de-a lungul timpului.

View this post on Instagram

A post shared by Hubble Space Telescope (@nasahubble)

Planeta Saturn a fost monitorizata timp de o perioada foarte lunga de timp de catre cei de la NASA pentru a incerca sa descopere orice fel de mistere care inca se ascund in interiorul sau. Din pacate, inca mai exista multe de explicat in legatura cu planeta Saturn, iar clipurile video de acest gen sunt de foarte mare ajutor pentru ca omenirea sa inteleaga mai multe din ceea ce se intampla colo, dr si ce similaritati exista in legatura cu Pamantul.

Planeta Saturn nu are deocamdata vreo sonda spatiala care sa fie in orbita sa, insa cel mai probabil vom vedea una in urmatorii ani monitorizand atat planeta, cat si cel putin luna Titan.