Valeriu Gheorghita: Anunt Alarmant pentru Romani in Valul 4

Valeriu Gheorghita Anunt Alarmant Romani Valul 4

Valeriu Gheorghita transmite pentru toata Romania un mesaj extrem de serios cu o cerere importanta care vizeaza milioane de oameni din toate judetele tarii, iar asta deoarece valul 4 se intinde dintr-un colt in altul fara, iar in momentul de fata singura solutie este vaccinarea cat mai multor romani.

Valeriu Gheorghita a transmis acest mesaj in ziua in care si-a facut cea de-a treia doza de vaccin impotriva Coronavirus, spunand cat de buna este situatia din alte tari de pe glob dupa vaccinarea unui numar mare de persoane, astfel ca le cere romanilor sa faca acest lucru si acum.

„Dragi români, Vă rog să înțelegeți mesajul nostru: avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră… nu mâine, nu peste o săptămână, ci acum… avem nevoie să ne fiți alături, să ne ajutați, să aveți încredere în noi. Personalul medical a fost, este și va rămâne la datorie și după această pandemie care a schimbat vieți și a curmat destine.

Este păcat ca locul siguranței să fie umbrit de vocile celor care încurajează și rostogolesc teorii ale conspirației, fără fundament, fără baze științifice, dar care, prin modul de abordare, destabilizează opinii și generează nesiguranță și ezitare. Aveți încredere în actul medical și în știință! Aveți încredere în Adevărații profesioniști din sănătate!

Este important să respectați și măsurile igienico-sanitare. Vă rog să înțelegeți că doar prin vaccinare putem salva viețile semenilor noștri.

Ne uităm la restul țărilor cu sisteme de sănătate mult mai performante… aproape toate au fost depășite de numărul mare de cazuri în lipsa vaccinului. Astăzi, însă, situația s-a schimbat. Numărul de internări a scăzut semnificativ și mai important, numărul de decese este mult diminuat.

În UK, institutul de sănătate publică transmite un mesaj clar și fără echivoc: vaccinarea a evitat peste 125.000 de decese, 250.000 de internări și peste 24 milioane de infectări!

Col. dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, după ce a primit a treia doză (booster) de vaccin împotriva COVID-19.”