DACIA Duster 3: Decizia OFICIALA cu o Veste Extraordinara

DACIA Duster 3 international

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie de SUV-uri pe care cei de la DACIA o pregatesc pentru lansare, si a carei dezvoltare si productie vor fi coordonate din Romania, este astazi in centrul unor vesti grozave de la producator. Mai exact, v-am spus recent despre decizia celor de la Renault de a transfera tot ce are legatura cu DACIA Duster 3 in Romania, insa CEO-ul diviziilor DACIA si Lada, Dennis le Vot, a facut si alte anunturi importante.

DACIA Duster 3, conform lui Dennis le Vot, urmeaza sa fie un SUV care va fi deasemenea disponibil cu tractiune 4×4, chiar daca este produs pe platforma CMF-B, care in mod normal nu ar permite foarte usor implementarea unei asemenea motorizari. In ciuda acestui lucru, cei de la DACIA au fost hotarati sa implementeze in DACIA Duster 3 tot ceea ce asteapta si isi doresc romanii, astfel ca noul model va avea inclusiv tractiune integrala disponibila.

DACIA Duster 3: Decizia OFICIALA cu o Veste Extraordinara

DACIA Duster 3 va fi un crossover, cei de la DACIA gandind modelul in acest mod pentru ca Bigster sa fie adevaratul SUV din serie, o masina mult mai versatila, asa cum spune CEO-ul DACIA, ea fiind mai potrivita pentru drumurile lungi. DACIA Duster 3 este prezentata ca o masina “dura si aspra” gama de automobile pe care DACIA le va vinde incepand cu 2024, atunci fiind programata, deocamdata, marea dezvaluire pentru noul model de SUV pregatit de romani.

DACIA Duster 3 va avea coordonate din Romania dezvoltarea si productia la nivel global, astfel ca inginerii din tara noastra vor avea ocazia de a isi pune total amprenta pe viitorul masinii care sigur va fi dorita de foarte multa lume. DACIA Duster 3 va trebui sa inlocuiasca modele vechi de peste 10 ani de zile, cu un facelift recent, dar la baza vorbim despre masini care au peste 10 ani vechime si au fost doar usor imbunatatite in ultimii ani inainte ca noua generatie sa fie lansata.

DACIA Duster 3 ar trebui sa isi faca aparitia intr-un salon auto undeva prin anul 2024, insa vanzarile ar trebui sa inceapa in 2025, an in care ar trebui sa vedem si Bigster prezentat pentru prima oara de catre cei de la DACIA.