DIGI Romania: Anuntul IMPORTANT care a Impresionat Oamenii

DIGI Romania certificare

DIGI Romania este cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din tara noastra, avand milioane de clienti care se bucura de serviciile sale, iar acum vine o noua confirmare pentru surprinzatoarele performante pe care le ofera.  DIGI Romania are confirmate intr-un studiu al Vodafone performantele surprinzator de bune pe care le ofera pentru clientii din tara, fiind prezentata in aceasta certificare ca avand o retea de internet fix usor inerioara.

DIGI Romania a fost unul dintre operatorii de telecomunicatii din Romania care au avut reteuaa de internet fix testata pentru a ni se arata care sunt diferentele dintre ele si cea a Vodafone. Desigur ca, per total, reteaua Vodafone a iesit cea mai buna in testul comandat, insa cei de la DIGI Romania au avut un scor total care ii plaseaza cu doar foarte putin in spatele grupului britanic, diferentele fiind insesizabile pentru clienti in ceea ce priveste experienta.

DIGI Romania: Anuntul IMPORTANT care a Impresionat Oamenii

DIGI Romania certificare retea

DIGI Romania a obtinut 842 de puncte un studiul privind experienta retelei de internet fix pe care Vodafone l-a finantat, iar grupul britanic a obtinut 866 de puncte, ambele fiind cu mult peste ceea ce ofera Telekom si Orange. De fapt, in cazul Orange diferenta e de peste 200 de puncte in raport cu DIGI Romania sau Vodafone, rezultatul fiind unul cu mult diferit fata de cel obtinut de catre grupul francez dupa un studiu finantat de companie cu cateva luni in urma.

DIGI Romania certificare retea fixa

DIGI Romania a iesit totusi in ambele studii pe locul 2 in ceea ce priveste performantele pe care le ofera reteaua sa de internet fix in Romania, fiind singura cosntanta din ele, ceea ce spune multe. Vodafone ofera internet fix prin fosta retea a celor de la UPC, imbunatatita intre timp, Orange prin cea a Telekom, iar DIGI Romania si-a facut o retea proprie in peste 1 deceniu, ea fiind atat de avansata incat Deutsche Telekom a decis ca nu merita sa concureze cu ea.

DIGI Romania are servicii de telefonie mobila care sunt din toate punctele de vedere substantial inerioare fata de cele ale Vodafone si Orange, parand a fi cu ani in urma fata de ele, dar avantajul sau e cu internetul fix, mult mai performant.