Netflix: Anunt OFICIAL, ce Schimbare MAJORA a fost Posibila

Netflix relansare

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, a publicat un anunt extrem de important pe care multa lume nu credea ca-l va mai vedea prea curand, insa iata ca totusi s-a intamplat. Cei de la Netflix au anuntat in mod oficial faptul ca lunile de “liniste” in pandemia de Coronavirus de la nivel global i-au permis sa deruleze filmari pentru suficient de multe filme si seriale incat sa aiba ce lansa pana la finalul anului 2022.

Netflix a anuntat la inceputul acestui an ca are probleme serioase in ceea ce priveste asigurarea de continut pentru urmataorele luni pentru abonatii din platforma de streaming video la cerere, dar ele s-au rezolvat. Cei de la Netflix au reusit sa duca la bun sfarsit multe productii care au fost blocate din cauza pandemiei de Coronavirus si a restrictiilor de calatorie, sau filmari, din multe zone de pe glob, insa vaccinarea in masa si reducerea numarului de cazuri a schimbat lucrurile.

Netflix: Anunt OFICIAL, ce Schimbare MAJORA a fost Posibila

Netflix nu a spus cate filme, seriale, documentare, etc, sunt pregatite pentru lansare in urmatorul an si 2 luni, dar spune ca pentru ele fie s-au terminat filmarile si sunt in faza de post productie, fie filmarile sunt in proces de finalizare. In aceasta idee, Netflix se pregateste pentru inca un an de posibile probleme in ceea ce priveste capacitatea de a filma seriale si filme, mai ales daca peste iarna varianta Delta va provoca probleme mari in toata lumea iar.

Netflix nu a reusit in 2021 sa multumeasca pe chiar toata lumea cu filmele si serialele pe care le-a lansat, iar asta pentru ca nu a avut suficient timp si locatii la dispozitie pentru a finaliza toate proiectele. Iata totusi ca pe final de an lucrurile se schimba foarte mult in bine pentru compania americana, iar asta inseamna ca ar trebui sa vedem deasemenea mai multe creatii de top de la ea in urmatoarele luni, ceea ce desigur ca este o veste extrem de buna.

Netflix a anuntat deja pentru finalul anului foarte multe lansari importante, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va mai anunta pentru inceputul anului 2022 pentru noi toti.