BRD Romania: Anunt OFICIAL, ce Schimbari face pentru Clienti

BRD Romania international

BRD Romania anunta in mod oficial o serie de noi schimbari pentru clientii din toata Romania in aceasta perioada, iar ele sunt unele extrem de bune pentru toti cei care-i folosesc serviciile acum. Mai exact, BRD Romania le transmite clientilor sai din toata Romania faptul ca a imbunatatit aplicatia pentru platforma YOU, cea care a fost creata pentru a inlocui actuala MyBRD Mobile, o buna parte dintre clienti fiind deja transferati catre ea pana in acest moment.

BRD Romania spune ca actualizarea noua pentru aplicatia YOU dedicata telefoanelor iPhone si Android vine cu noutati pe care foarte multa lume le astepta de ceva vreme deja. Mai exact, incepand de acum pot fi facute plati nationale si internationale de catre clientii din Romania in valutele RON, EUR, USD, GBP si CHF, deci nu trebuie sa mai folositi platforma online a celor de la BRD Romania pentru a realiza asemenea tipuri de tranzactii in tara.

BRD Romania: Anunt OFICIAL, ce Schimbari face pentru Clienti

BRD Romania spune ca daca exista plati recurente setate pentru un anumit utilizator in cadrul platformei, acesta poate fi adaugat ca si contact “de incredere” pentru autorizarea respectivelor plati cu un singur click. Avand in vedere aceasta schimbare facuta pentru felul in care se proceseaza platile prin aplicatia YOU a celor de la BRD Romania, nu mai este nevoie de PIN, sau alt sistem de autorizare biometrica pentru acesti utilizatori, totul fiind facut in mod automat.

BRD Romania a facut toate aceste modificari in ideea de a le oferi clientilor din toata Romania cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre folosirea aplicatiei pe care ei o au in iPhone si Android. BRD Romania vrea sa le permita romanilor sa faca mobile banking indiferent unde s-ar afla si indiferent ce telefoane folosesc, astfel ca nu trebuie decat sa instalati aplicatia si sa va bucurati de functiile grozave care ne sunt oferite acum.

BRD Romania distribuie aplicatia YOU prin intermediul App Store si Google Play Store chiar acum, asa ca oricine o poate instala si se poate bucura de functionalitatile pe care ni le ofera.