BCR Romania: Vestea Grozava, ce Ofera GRATUIT pentru Clienti

BCR Romania selectie

BCR Romania transmite o veste extraordinara pentru clientii romani din toata tara, iar asta deoarece a pregatit pentru ei ceva ce foarte multi nu se gandeau ca vor primi prea curand, dar iata ca se intampla si asta. Mai exact, cei de la BCR Romania le transmit romanilor din toata tara faptul ca au posibilitatea de a castiga peste 900 de premii extrem de interesante daca aleg sa isi foloseasca acum cardurile de credit VISA pentru a face diverse plati.

BCR Romania ii anunta pe clientii sai din toata Romania in legatura cu aceasta veste grozava pentru a ii ajuta sa se bucure de aceasta oferta speciala care este disponibila pentru oricine e interesat. BCR Romania le spune clientilor din toata tara ca au posibilitatea de a castiga 900 de vouchere eMAG in valoare de 100 de LEi fiecare daca isi folosesc cardurile de credit VISA pentru cumparaturi, dar si 3 vouchere eMAG in valoare de 2000 de LEi fiecare.

BCR Romania: Vestea Grozava, ce Ofera GRATUIT pentru Clienti

BCR Romania are in total peste 900 de premii cu o valoare totala uriasa, iar dupa cum v-ati imaginat deja, doar platile facute folosind cardurile de credit VISA sunt eligibile pentru a va inscrie in vederea castigarii voucherelor. Nu conteaza unde si cum faceti platile folosindu-va cardurile de credit VISA, astfel ca BCR Romania va permite sa castigati bani indiferent de situatie, dar asta numai daca aveti norocul pentru a castiga efectiv aceste sume de bani.

BCR Romania nu are alta restrictie pentru participarea la aceasta promotie dincolo de folosirea cardurilor de credit VISA pentru cumparaturi, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji din vreun punct de vedere cu acest lucru. Mai mult decat atat, cei de la BCR Romania dau de inteles ca inscrierea in concurs se face in mod automat pentru clientii din Romania, astfel ca teoretic n-ar trebui sa mai faceti altceva decat sa cumparati orice vreti folosind un card de credit VISA acum.

BCR Romania desfasoara aceasta promotie speciala pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca ar fi bine sa participati la ea cat inca mai este activa pentru noi toti.