DIGI Romania: Mesajul OFICIAL care a Surprins Multi Romani

DIGI Romania a publicat un nou mesaj oficial care a surprins in mod pozitiv foarte multi romani din toata tara, iar asta pentru ca s-a gandit sa faca ceva ce nu foarte multi credeau ca vor vedea prea curand. Mai exact, cei de la DIGI Romania s-au gandit sa promoveze in documentar special despre Regele Mhai care va fi difuzat pe canalul History, disponibil in grila de posturi de televiziune ale grupului romanesc, iar mai sus puteti vedea un trailer pentru el.

DIGI Romania promoveaza acest documentar care va fi difuzat in data de 24 octombrie, la ora 21:00, prin canalul de televiziune History, iar el va prezenta o parte din istoria importanta a Romaniei. In baza trailerului, documentarul celor de la History, publicat de DIGI Romania, ar trebui sa ne prezinte viata Regelui Mihai din momentul nasterii si pana in momentul mortii, fostul monarh fiind una dintre cele mai importante personalitati ale tarii in ultimul secol.

DIGI Romania: Mesajul OFICIAL care a Surprins Multi Romani

DIGI Romania transmite o varietate de canale de televiziune pentru clientii sai din toata Romania, insa rareori promoveaza documentarele care sunt facute de catre ele, chiar si daca implica tara noastra. In cazul celui despre Regele Mihai cei de la DIGI Romania il promoveaza pentru ca prezinta o parte din istoria zbuciumata a tarii noastre, dar si povestea ultimului monarj pe care tara l-a avut, unul extrem de iubit de catre multi romani din toata lumea.

DIGI Romania transmite History atat prin intermediul televiziunii prin cablu, cat si prin intermediul DIGI Online, astfel ca aveti ocazia de a umari totul inclusiv daca nu sunteti in fata unui televizor. Chiar daca DIGI Romania spune ca acest documentar va fi difuzat in premiera pe 24 octombrie la ora 21:00 prin canalul History, nu e exclus ca el sa fie difuzat in reluare in zilele urmatoare, mai ales daca va avea intr-adevar succesul asteptat de producatori.

DIGI Romania surprinde cu decizia sa de a promova acest documentar, insa cu ajutorul sau e posibil ca romanii sa afle mai multe despre monarhul fortat sa abdice dupa cel de-al doilea razboi mondial.