WhatsApp: Doua Schimbari ASCUNSE pentru iPhone si Android

WhatsApp suprapus

WhatsApp are doua importante schimbari ascunse dezvaluite pentru utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume, ele fiind gandite pentru a ne oferi posibilitatea de a ne bucura de noi experiente in folosirea aplicatiei. Mai exact, cei de la WhatsApp urmeaza sa ne permita sa controlam mai usor felul in care sunt vizibile clipurile video prin sistemul picture-in-picture, ceva ce desigur ca a fost cerut de catre foarte multa lume pana in momentul de fata.

WhatsApp va implementa o noua bara de control pentru sistemul pip pe care il ofera pentru toata lumea, astfel ca nu mai trebuie sa cautam butoanele pentru vizualizare pe intregul ecran, sau inchidere, ca pana acum. Cei de la WhatsApp au inteles intr-un final ca optiunile de acest gen trebuie sa fie foarte usor de gasit de catre utilizatori, asa ca le afiseaza intr-un mod proeminent pe ecran, deci utilizarea lor ar trebui sa fie mult mai simpla.

WhatsApp suprapus video

WhatsApp: Doua Schimbari ASCUNSE pentru iPhone si Android

WhatsApp face deasemenea si o alta schimbare interesanta pentru utilizatorii care sunt activi in grupurile de conversatii, iar asta pentru ca acolo vom vedea o optiune care ne va permite sa copiem stickerele publicate. Puteti vedea mai jos o imagine care ne arata cum vom putea folosi aceasta functie noua, scopul sau fiind de a simplifica procesul de copiere al stickerelor pe care diverse persoane le publica in grupurile de conversatii, si desigur ca e ceva asteptat de multa lume.

WhatsApp suprapus sticker

WhatsApp pare in ultima perioada sa fie tot mai dornica sa le ofere utilizatorilor sai o varietate de functii care desi sunt oferite de catre alte aplicatii care modifica experienta in platforma, nu erau oferite in cea principala. WhatsApp incepe sa integreze aceste schimbari majore pentru ca lumea le cere de foarte multa vreme si era timpul ca ele sa apara, deci ramane doar sa vedem cat va dura pana cand vor fi oferite in mod oficial.

WhatsApp nu are deocamdata dezvaluita vreo posibila data la care schimbarile sale vor fi lansate in mod oficial, dar e de asteptat sa nu treaca prea mult timp pana cand totul va deveni disponibil.