WhatsApp: Schimbarea ASCUNSA la care Nu te-ai fi Asteptat

WhatsApp desfiintat

WhatsApp a pregatit o noua schimbare ascunsa pentru utilizatorii sau din intreaga lume, una la care putini se asteptau, dar una care vine ca o masura foarte buna pentru toata lumea in aceasta perioada. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat in aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android o noua functie speciala care are menirea de a ne permite sa stergem mult mai rapid un status pe care l-am publicat din greseala, fara a accesa sectiunea principala din aplicatie.

WhatsApp va avea un buton special numit “UNDO”, care va permite stergerea unui status imediat dupa ce el a fsot publicat de catre utilizatorii iPhone si Android, asa ca nu va ramane vizibil prea mult pentru toata lumea. Stergerea unui status publicat din greseala prin WhatsApp e ceva cu care multa lume s-a confruntat de-a lungul timpului, iar asta pentru ca se poate intampla oricand sa publicam din greseala ceva ce nu ar trebui sa apara pentru restul oamenilor.

WhatsApp: Schimbarea ASCUNSA la care Nu te-ai fi Asteptat

WhatsApp desfiintat postare

WhatsApp a gandit totul foarte simplu, astfel ca butonul pentru stergerea unui status apare imediat sub interfata prin care se confirma publicarea statusului nostru, astfel ca este accesibil pe loc. Puteti vedea cum arata pe telefoanele cu sistem de operare Android aceasta schimbare, ea fiind deocamdata accesibila in versiunea beta a aplicatiei WhatsApp, insa in curand ea va ajunge si pe telefoanele cu sistem de operare iOS, dar tot in versiune beta, initial.

WhatsApp implementeaza aceste functii special pentru a le oferi utilizatorilor sai din intreaga lume o experienta mult mai buna de folosire a platformei de mesagerie in viata de zi, cu zi. WhatsApp testeaza toate aceste schimbari majore initial in versiune beta, si abia mai apoi in versiune finala, astfel ca avem de fiecare data de asteptat o perioada de timp intre momentul in care schimbarile ascunse sunt dezvaluite si cel in care ele sunt oferite.

WhatsApp mai are si alte schimbari extrem de interesante pregatite pentru noi, insa ele vor fi lansate in mod oficial abia undeva in cursul urmatoarelor luni, asa ca va trebui sa mai avem rabdare pana cand vor aparea.