Vesti Grozave de la Kaufland, ce Ofera CADOU Clientilor Acum

vesti grozave kaufland cadou clientilor

Kaufland continua sa ii surprinda pe clientii sai din toata Romania astazi, iar asta pentru ca le ofera cadou ceva ce putini credeau ca vor primi vreodata, insa iata ca se intampla si lucruri bune acum. Mai exact, cei de la Kaufland au intrat in ultimele zile de campanie prin care le ofera clientilor produse cadou pentru diverse tipuri de cumparaturi pe care le fac in magazinele sale, totul depinzand de valoarea cosurilor de cumparaturi cu care pleaca din magazinele sale.

Kaufland spune ca ofera un produs cadou la cumparaturi in valoare de 100 de LEI, 2 produse cadou la cumparaturi de 200 de LEI, iar procesul se repeta pana la maxim 5 produse pentru cumparaturi de maxim 500 de LEI. Totul face parte din campania “Promotia de Zece” pe care cei de la Kaufland o deruleaza in Romania din data de 20 octombrie in toate magazinele sale, astfel ca oricare dintre romanii dornici sa profite de tot, o pot face in continuare in tara.

Vesti Grozave de la Kaufland, ce Ofera CADOU Clientilor Acum

vesti grozave kaufland cadou clientilor alegeri

Kaufland le ofera cadou clientilor din Romania doar anumite tipuri de produse in cadrul acestei promotii, ele fiind alese special de catre lantul de hypermarket-uri pentru clientii din toata tara. Oricare dintre produsele alese cadou de catre Kaufland pentru a le fi oferite clientilor sunt primite in momentul in care finalizati achizitia in oricare dintre hypermarket-urile sale, din Romania, dar trebie sa fiti atenti sa cumparati si produsele special semnalizate.

Doar daca veti achizitiona unul dintre produsele special marcate din campania celor de la Kaufland veti avea ocazia de a va bucura de produsele cadou oferite, asa ca nu va ganditi ca totul e oferit pentru orice produse. Ar fi bine sa va uitati cu mare atentie la informatiile despre aceasta campanie a celor de la Kaufland inainte de a merge sa cumparati oricare dintre produsele care sunt listate ca facand parte din promotie pentru a nu risca sa cumparati ceva ce nu e inclus.

Toate detaliile campaniei pe care Kaufland o desfasoara in momentul de fata in toata Romania sunt disponibile chiar pe website-ul companiei pentru oricine este interesat sa profite de ele chiar acum.