Huawei: Dezvaluirea UIMITOARE cu care a Surprins Multa Lume

Huawei accelerat

Huawei este in centrul unei dezvaluiri uimitoare care a surprins foarte multa lume, iar asta in conditiile in care vorbim despre ceva ce multa lume nu prea considera ca ar fi posibil atat de curand. Mai exact, cei de la Huawei au anuntat in mod oficial faptul ca exista 150 de milioane de utilizatori ai Harmony OS in momentul de fata, o cifra impresionanta pentru un sistem de operare care nu e totusi chiar atat de vechi si este bazat pe Android.

Huawei a lansat Harmony OS in vara anului trecut dupa o foarte lunga perioada in care a lucrat la dezvoltarea sistemului sau de operare si in care a avut foarte multe probleme. Ei bine, toate aceste probleme nu par sa fi contat chiar atat de mult, astfel ca Huawei a reusit sa lanseze Harmony OS ca un sistem de operare de care oamenii chiar sa fie interesati, iar 150 de milioane de dispozitive cu el activ acum este o realizare cu adevarat impresionanta pentru companie.

Huawei: Dezvaluirea UIMITOARE cu care a Surprins Multa Lume

Huawei accelerat dezvoltare

Huawei a anuntat in mod oficial si Harmony OS 3, o noua versiune a sistemului sau de operare, acesta fiind dezvoltat in ritm accelerat de catre chinezi, asa cum si era de asteptat. Cei de la Huawei spun ca arhitectura sistemului de operare, super terminalele si suportul pentru inteconectivitate cu mai multe dispozitive, astfel ca vor veni modificari substantiale de care se vor putea bucura foarte multi dintre cei care folosesc sistemul de operare acum.

Huawei a implementat deasemenea ArkUI 3.0 impreuna cu Huawei Mobile Services 6, dar vor mai veni cu siguranta si alte modificari majore ca parte a acestei actualizari pentru sistemul de operare. Este intersant cat de rapid se misca Huawei cu dezvoltarea Harmony OS, insa asta nu inseamna in mod neaparat si ca toate modificarile care sunt oferite sunt si 100% bune pentru telefoanele si tabletele in care noile versiuni vor fi instalate de oameni.

Huawei mai pregateste si alte surprize pe partea de telefoane si tablete in perioada urmatoare, interesul fiind foarte mare in ceea ce priveste distributia lor in toata lumea.