Uriasa SURPRIZA a Fortnite Lansata de catre Epic Games Acum

Fortnite continua seria surprizelor uriase pe care le lanseaza pentru utilizatorii din intreaga lume, astfel ca astazi vorbim despre un nou update care aduce, printre altele, inclusiv doua personaje populare din Resident Evil, mai exact pe Chris Redfield si Jill Valentine.

Fortnite are prezentata in trailerul de mai sus aceasta schimbare majora pe care o putem vedea chiar din acest moment in cadrul jocului, iar asta pentru ca toata lumea poate instala versiunea noua a aplicatiei celor de la Epic Games pentru a se bucura de schimbari.

Fortnite nu are integrate doar aceste personaje pentru toti cei care sunt dornici sa profite de includerea lumii Resident Evil in joc, ci si cateva obiecte preluate direct din celebra serie, astfel ca Epic Games incearca sa creeze o experienta imersiva pentru fanii jocului sau.

Fortnite ofera aceste personaje cu posibilitate de achizitie in cadrul unor pachete disponibile in magazinul din joc, sau ca achizitii separate, deci nu vorbim despre personaje care sunt disponibile fara plata pentru utilizatorii din intreaga lume multumita noului update.

Fortnite include in mod constant schimbari importante de acest gen prin actualizari succesive lansate de catre Epic Games pentru utilizatorii din intreaga lume, astfel ca nu trebuie decat sa fim atenti la tot ceea ce ne este oferit in mod constant de catre compania americana.