DACIA Sandero: AVERTIZARE Privind o Problema foarte Serioasa

DACIA Sandero problema

DACIA Sandero are o problema extrem de serioasa anuntata in mod oficial de catre producatorul roman, iar ea afecteaza un numar destul de mare de masini care au fost produse pana in momentul de fata. Conform unei informari trimisa in Franta pentru reprezentantele auto si clienti, se pare ca 10.000 de masini DACIA Sandero SCe de generatia a 3-a au o problema cu pe circuitul de alimentare cu combustibil, asa ca au fost chemate in service pentru rezolvarea defectului.

DACIA Sandero este cea mai populara masina din Europa, in categoria sa, modelul de generatie a 3-a avand vanzari surprinzator de bune, chiar si pentru cei de la DACIA, iar asta desigur ca este o veste grozava. Chiar daca vanzarile DACIA Sandero sunt foarte bune, in situatia in care se descopera probleme de de acest gen, masinile trebuie chemate in service pentru ca lucrurile sa fie rezolvate inainte de a se ajunge la probleme mai serioase in timpul utilizarii lor.

DACIA Sandero: AVERTIZARE Privind o Problema foarte Serioasa

DACIA Sandero a avut probleme cu mecanismele de prindere a capotelor dupa lansare, aceasta fiind sursa unei chemari in service de acum cateva luni, dar acum problema privind circuitul de alimentare are la baza scurgeri de combustibil pe sosea. Modelul DACIA Sandero cu motor de 1 litru este cel afectat de aceasta problema serioasa, iar reprezentantele din Franta asteapta nu mai putin de 10.000 de masini vandute deja pentru ca problema sa fie rezolvata.

“Lansat la începutul anului 2021, Sandero 3 se confruntă deja cu cea de-a doua campanie majoră de rechemare. După înlocuirea încuietorilor capotei, atelierele Dacia trebuie de această dată să verifice sistemul de alimentare cu combustibil care ar putea fi sursa unei scurgeri pe versiunea 1.0 SCe. Acest mecanism, cunoscut sub numele de cod B4D * 419, poate fi într-adevăr victima unei defecțiuni a sistemului său de alimentare cu combustibil de înaltă presiune. Cu risc de scurgere de combustibil, care ar putea, în cele mai grave cazuri, să provoace un incendiu.”

DACIA Sandero trebuie sa petreaca aproximativ o ora in service pentru ca problema sa fie rezolvata, iar numarul de 10.000 de masini este cel total de modele de acest gen vandute in Franta pana in septembrie 2021. E foarte posibil ca si in alte tari din Europa sa se faca o chemare similara in service pentru acest model al DACIA Sandero, deci n-ar fi exclus sa vedem ceva similar anuntat inclusiv in Romania pentru aceasta masina a celor de la DACIA.

DACIA Sandero este o masina care inregistreaza vanzari extrem de bune pentru generatia a 3-a, iar cei de la DACIA vor sa le creasca si mai mult, astfel ca ramane sa vedem ce surprize mai au pregatite pentru serie.