Raed Arafat: Nici Taxele NU Pot fi Platite fara Certificat Verde Digital

Raed Arafat a anuntat ca nici macar taxele nu vor putea fi platite de catre oameni fara certificate verzi digitale, seful DSU facand aceasta afirmatie pentru oamenii care ajung in institutiile statului pentru a plati orice fel de taxe si impozite, dar nu vor putea sa o faca.

Raed Arafat a surprins foarte multa lume cu aceasta afirmatie, iar asta pentru ca nu se astepta chiar atat de multa lume sa auda asa ceva de la seful DSU, insa noile restrictii aduc extrem de multe limitari pentru toata lumea acum.

“Plata taxelor nu cred. Vor trebui să fie totuși fie să plătească online, fie așteaptă. Deci la acest moment am vorbit doar de prestațiile sociale, adică să ridice pensie, să ridice orice, dar nu că să intre să plătească alte chestii și aici chiar la orice chestie putem să găsim 100 de excepții necesare, nu vom aplica aceste excepții acum, adică nu am dorit să facem un lockdown total într-o parte și toată lumea – unii bineînțeles ziceau faceți lockdown total, acuma că se iau măsuri care totuși restricționează anumită mișcare și încearcă să protejeze suntem întrebați de ce nu dăm 100 de excepții.

Nu avem cum. Sunt date excepții pentru a funcționa lucrurile normal în următoarele 30 de zile. Restul poate fi amânat sau peste tot se poate plăti online, deci toate aceste dări, toate aceste taxe sunt accesibile. Cred că este ghiseul.ro și acolo găsiți cum să le plătiți.”