RCS & RDS: Mesaj de Mare IMPORTANTA catre Milioane de Romani

RCS & RDS amenintari

RCS & RDS are un mesaj de importanta serioasa pentru milioane de clienti din toata tara, iar daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stii chiar acum ce transmite grupul de telecomunicatii din tara noastra. Mai exact, cei de la RCS & RDS incearca sa aiba grija de milioanele de clienti care folosesc servicii de internet fix in toata tara, si le spun cum ar trebui sa se protejeze impotriva numeroaselor atacuri cibernetice care au loc in aceasta perioada pe internet.

RCS & RDS are o pagina speciala cu informatii creata in website-ul sau, iar acolo a publicat o varietate de informatii cu privire la malware, atacuri de tip phishing, cu privire la spam, si nu doar atat. RCS & RDS are in aceasta pagina inclusiv un instrument menit sa ne permita sa verificam daca dispozitivele pe care le folosim pentru conectarea la internet sau, sau nu, vulnerabilitati, astfel ca putem sa le descoperim rapid si sa impiedicam accesul hackerilor la ele.

RCS & RDS: Mesaj de Mare IMPORTANTA catre Milioane de Romani

RCS & RDS amenintari vulnerabilitati

RCS & RDS a gandit totul intr-un asemenea mod incat informatiile sunt prezentate intr-un format care sa fie destul de usor inteles de catre clienti, mai ales cand vine vorba despre metoda prin care ar trebui sa actioneze daca sunt victimele unui atac. In ultimul an de zile numarul de atacuri cibernetice a explodat pe fondul pandemiei de Coronavirus, iar RCS & RDS s-a confruntat cel mai probabil cu multe probleme generate de catre dorinta hackerilor de a fura informatii.

RCS & RDS este singurul grup de telecomunicatii care are informatii atat de complexe disponibile pentru proprii clienti care cauta sa invete cum sa se protejeze impotriva atacurilor cibernetice. In aceeasi masura, RCS & RDS este singurul operator care are si un software special gandit pentru a permite descoperirea de vulnerabilitati in dispozitivele oamenilor, asa ca merita sa profitam de tot ceea ce ne este pus la dispozitie de companie pentru a ne proteja.

RCS & RDS ii ajuta pe clientii sai inclusiv prin telefon daca au nevoie de ajutor cu vreun atac de tip phishing, astfel ca nu trebuie decat sa invatati cum sa va protejati, sau sa cereti ajutor la nevoie.