Samsung GALAXY S22: Ce va COPIA de la Telefoanele iPhone 13

Samsung GALAXY S22 COPIA iPhone 13

Samsung GALAXY S22 va arata ca iPhone 13, la fel si modelul Plus din aceasta serie, afirmatia fiind una cu adevarat surprinzatoare in contextul in care foarte multa lume asteapta cu mare interes lansarea noilor modele de telefoane in momentul de fata.

Samsung GALAXY S22 ar urma sa aiba atat ecranul, cat si carcasa, plate, fara vreo curbura in vreuna, la fel ca iPhone 13, cei de la Samsung parand sa fie dornici sa le ofere clientilor ceva mai mult decat ceea ce exista la concurenta pentru a-si creste si mai mult vanzarile.

Samsung GALAXY S22 va copia design-ul ecranului iPhone 13

Samsung GALAXY S22 marginile ecranului, sau cele ale carcasei, urmeaza deasemenea sa fie simetrice, o veste extrem de interesanta pentru clientii care pana acum au fost obisnuiti cu decizii destul de mult diferite din partea companiei Samsung pentru noi.

Samsung GALAXY S22 se schimba foarte mult in bine pentru ca este nevoie de cat mai multe modificari de acest gen pentru ca seria de telefoane sa ramana una dintre cele care conteaza pe piata, iar cei de la Samsung sa aiba curajul de a implementa schimbari majore pe viitor.

Samsung GALAXY S22, Samsung GALAXY S22 Plus, Samsung GALAXY S22 Ultra sunt modelele care vor fi lansate de catre cei de la Samsung in cursul primei parti a anului 2022, vanzarile putand incepe undeva prin februarie, daca strategia de anul trecut va ramana in mare parte neschimbata.