BRD Romania: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

BRD Romania rapid

BRD Romania, una dintre cele mai mari banci din tara noastra, a publicat azi un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania si voribm despre ceva care era asteptat de multa lume de si mai multa vreme. Mai exact, cei de la BRD Romania au anuntat in sfarsit posibilitatea de a folosi cardurile VISA pentru a face plati cu Google Pay, astfel ca oricine are un card de acest gen, dar si un telefon Android, poate sa-l inroleze in sistemul de plati.

BRD Romania s-a ferit timp de mai bine de un an de zile sa le permita clientilor cu telefoane iPhone sa isi inscrie cardurile VISA in cadrul Apple Pay, si inca impune aceasta restrictie, dar cu Google Pay situatia e diferita. BRD Romania a decis sa permita folosirea cardurilor VISA cu sistemul de palti cu telefonul al celor de la Google, iar asta e o veste grozava de scare toti clientii din toata tara ar trebui sas tie chiar in acest moment.

BRD Romania: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

BRD Romania surprinde cu decizia de a le oferi clientilor din toata Romania acces la acest sistem de plati cu telefonul inclusiv folosind cardurile VISA, astfel ca aceasta este o ocazie pe care nu ar trebui sa o ratati. Avand in vedere ca BRD Romania a asteptat atat de mult pana in momentul in care a decis sa ofere aceasta compatibilitate, ar fi bine sa profitati de ea si sa activati suportul pentru cardurile VISA, mai ales ca nu se stie cand va fi oferit el si pentru Apple Pay.

BRD Romania este doar una dintre bancile din Romania care ofera pentru clientii sai din toata tara posibilitatea de a face plati cu telefonul utilizand Apple Pay sau Google Pay in momentul de fata. Avand in vedere interesul foarte mare pe care clientii din Romania il au pentru Google Pay, e foarte posibil ca si suportul pentru cardurile Mastercard sa fie implementat de catre BRD Romania, insa nimeni nu are deocamdata prea multe detalii cu privire la asta.

BRD Romania are pe website-ul sau toate detaliile cu privire la suportul cardurilor VISA pentru Google Pay, dar si pasii care sunt necesari pentru a activa suportul chiar acum.