DACIA Duster 3: Decizia Renault cu IMPACT Major in Romania

DACIA Duster 3 incredere

DACIA Duster 3 este SUV-ul de la care romnii asteapta o revolutie din partea companiei DACIA, iar asta pentru ca atat de multe schimbari sunt necesare pentru masinile producatorului roman incat urmatoarea generatie ar trebui sa acopere multe dintre ele. O decizie extrem de importanta a fost luata de catre cei de la Renautl cu privire la DACIA Duster 3, iar despre ea v-am vorbit deja inca de acum ma ibine de o saptamana, cand v-am spus ca toata productia a fost transferata de catre gigantul francez in totalitate in Romania pentru noul model de SUV.

DACIA Duster 3 produsa complet in Romania, atat in ceea ce priveste dezvoltarea interna, cat si cea externa, ar fi un prim pas al celor de la Renault pentru a acorda mai multa incredere inginerilor care lucreaza din tara noastra. Aceasta este prima oara cand o masina atat de importanta are transferat in Romania intregul process de dezvoltare, DACIA Duster 3 urmand a avea toata productia de componente, si nu numai, coordonata din Romania de catre inginerii care pana acum aveau doar un rol de support pentru echipele care lucrau din Franta.

DACIA Duster 3: Decizia Renault cu IMPACT Major in Romania

DACIA Duster 3 este o sansa pentru echipele din Romania de a arata ca au intr-adevar capacitatea de a crea o masina atat de importanta, pentru pietele din intreaga lume, ceva care le poate aduce si alte proiecte similare. DACIA Duster 3 este o masina atat de importanta incat presiunea este foarte mare pe cei care lucreaza pentru DACIA in Romania, insa succesul automobilului inseamna in mod automat si un succes pentru cei care lucreaza in cadrul companiei.

DACIA Duster 3 este pregatita in momentul de fata pentru a fi lansata in 2023, sau 2024 de catre compania romaneasca, deci nu foarte mult timp ne desparte de punerea sa in vanzare. Desigur ca penuria de semiconductori va avea un rol foarte important in lansarea masinii in versiunea finala, insa daca lucrurile se vor rezolva in 2022, atunci e improbabil ca procesul de dezvoltare sa sufere serios de pe urma problemelor care exista acum.

DACIA Duster 3 ar putea fi lansata chiar si mai devreme daca vanzarile actualelor modele nu vor avea succes, insa deocamdata acest lucru este doar o posibilitate si nimic mai mult.