Orange: Banii Oferiti GRATUIT Lunar Clientilor din Romania

Orange moneda

Orange, unul dintre uriasii operatori de telecomunicatii din Romania, are pentru clientii sai din toata tara un mesaj pe care ei ar trebui sa il aiba in vedere chiar acum deoarece le aduce in atentie ceva important. Mai exact, cei de la Orange le transmit romanilor din toata tara faptul ca pot primi lunar unul dintre cele 10 premii in valoare de 100 de euro fiecare daca folosesc Orange Money pentru tranzactii, toate detaliile fiind oferite in aceasta pagina acum.

Orange le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga unul dintre cele 10 premii lunare de cate 100 de euro fiecare daca folosesc platforma Orange Money pentru a face tranzactii in valoare de minim 100 de euro. Orange spune ca mai multe tranzactii facute catre conturi IBAN diferite aduc mai multe sanse de castig in cadrul campaniei pe care o desfasoara, insa daca trimiteti de mai multe ori bani catre acelasi cont, nu veti avea vreun beneficiu.

Orange: Banii Oferiti GRATUIT Lunar Clientilor din Romania

Orange deruleaza aceasta campanie pentru clientii din toata Romania de ceva vreme, insa ea mai este valabila doar pana la finalul acestui an, deci doar inca 20 de premii cu valoare totala de 2000 de euro mai sunt pregatite. Este foarte simplu sa faceti tranzactii folosind Orange Money, asa ca trebuie doar sa va orientati in functie de persoanele catre care vreti sa trimiteti banii, si nu este obligatoriu ca ei sa fie clienti ai Orange, ci ai oricaror altor banci din Romania.

Orange mai are deasemenea un alt beneficiu interesant pentru clientii Orange Money, oferindu-le posibilitatea de a aduna puncte pentru achizitiile pe care le fac folosindu-si cardurile emise de catre banca. Desigur ca aici vorbim despre puncte care pot fi folosite in viitor de catre clientii Orange pentru diverse cumparaturi, dar premiile mai importante sunt cele in valoare de 100 de euro fiecare, iar pentru ca sunt oferite 10 in fiecare luna, aveti destule sanse de castig.

Orange ofera pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceasta promotie speciala, asa ca stiti ca trebuie sa intrati acolo pentru a beneficia de aceste reduceri exclusive.