BRD Romania: Importanta Decizie de ULTIMA ORA pentru Clienti

BRD Romania indeplinire

BRD Romania a anuntat in mod oficial o importanta decizie de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stii chiar acum ce schimbari a anuntat in mod oficial banca. Mai exact, dupa foarte multe luni de asteptare, cei de la BRD Romania au anuntat in sfarsit faptul ca oricare dintre clientii care au carduri VISA le pot folosi pentru plati cu telefonul prin intermediul Apple Pay chiar de acum.

BRD Romania a implementat suport pentru Apple Pay cu foarte mult timp in urma pentru clientii sai din toata tara, insa din pacate initial doar cardurile Mastercard au putut fi adaugate de catre clienti. Ei bine, dupa o lunga asteptare, iata ca situatia s-a schimbat cu mult in bine, iar asta pentru ca incepand de acum oricare dintre clientii BRD Romania pot adauga inclusiv cardurile VISA in Apple Pay pentru a face plati cu telefonul chiar in acest moment.

BRD Romania: Importanta Decizie de ULTIMA ORA pentru Clienti

BRD Romania a implementat sistemul in modul cel mai simplu posibil care permite adaugarea unui card in doar cateva secunde, iar mai apoi puteti face plati cu telefonul la orice POS doriti, sau chiar online. Cardurile pot fi adaugate la fel de usor inclusiv pe Apple Watch pentru plati cu telefonul, sau cu ceasul, astfel ca BRD Romania simplifica viata foarte multor clienti cu decizia de a le oferi acces la acest sistem inclusiv cu cardurile emise de VISA.

BRD Romania a asteptat peste 1 an si jumatate de zile inainte sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a adauga cardurile VISA pentru plati in momentul de fata, dar vestea e una totusi grozava. Nu se stie cati clienti ai BRD Romania vor avea de acum posibilitatea de a face platile in acest mod, insa e foarte clar faptul ca foarte multi oameni vor fi foarte dornici sa profite de tot pentru ca exista unii care asteptau de multa vreme.

BRD Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce presupune adaugarea unui card VISA pentru utilizare in Apple Pay, asa ca puteti afla tot ceea ce va intereseaza direct de acolo.