WhatsApp: Schimbarea SECRETA foarte Importanta in Telefoane

WhatsApp prag

WhatsApp face o schimbare foarte importanta in secret pentru telefoanele oamenilor din intreaga lume, iar toti utilizatorii sai trebuie sa stie despre ea pentru ca vine sa modifice intr-o mare masura experienta noastra. Mai exact, cei de la WhatsApp intentioneaza sa implementeze un sistem special care va trimite notificari catre utilizatori in momentul in care codul de securitate dintr-o anumita conversatie se va modifica, iar imaginea de mai jos este elocventa.

WhatsApp schimba codurile de securitate pentru conversatii in momentul in care utilizatorul se logheaza din nou cu al sau cont pe un alt telefon, sau cand logheaza contul pe mai multe dispozitive. Pana acum WhatsApp afisa doar un mesaj in conversatie prin care ni se evidentia aceasta modificare, insa incepand din perioada imediat urmatoare aplicatia va afisa si un mesaj de notificare precum cel din imaginea de mai jos, astfel incat noi sa stim ce se intampla.

WhatsApp: Schimbarea SECRETA foarte Importanta in Telefoane

WhatsApp prag securitate

WhatsApp spune ca afiseaza acest mesaj doar in momentul in care un utilizator se relogheaza in contul sau in alt telefon, adica se delogheaza din telefonul principal si se relogheaza in altul. Aceasta masura are menirea de a nu ne trimite notificari de fiecare data cand cineva isi logheaza contul WhatsApp intr-un dispozitiv diferit, ceva ce noul sistem de logare in multiple dispozitive ne va permite sa facem chiar dupa ce va fi lansat oficial, adica din urmatoarele luni.

WhatsApp face toate aceste modificari doar in ideea de a le oferi utilizatorilor sai cele mai bune experiente posibile pentru folosirea platformei de mesagerie pe care o ofera pentru noi toti acum. Desigur ca si aceasta modificare majora va trebui testata inainte de a fi lansata, insa in baza a ceea ce vedem acum, se pare ca procesul e aproape de final, iar WhatsApp se pregateste sa ne ofere totul in mod oficial cat se poate de curand, ceea ce e o veste grozava.

WhatsApp mai are pregatite si alte schimbari intresante pentru noi toti, asa ca nu ramane decat sa asteptam si sa vedem ce anume va fi oferit in mod oficial pentru noi in perioada urmatoare.