Vodafone: Anuntul SURPRIZA care Vizeaza Milioane de Romani

Vodafone black friday 2021

Vodafone se pregateste de BLACK FRIDAY, marele operator de telecomunicatii din Romania fiind in momentul de fata intr-o plina febra a pregatirilor pentru eveniment si anuntand in mod oficial cee ace intentioneaza sa faca. BLACK FRIDAY a fost anuntat pentru Vodafone cu nu foarte mult timp in urma, insa din pacate nu se stiu foarte multe in legatura cu ceea ce va face marele operator de telecomunicatii pentru romanii care sunt interesatide aceste oferte noi.

Vodafone va avea mai mult ca sigur telefoane mobile cu reduceri bune cu ocazia BLACK FRIDAY, acest lucru fiind fara dubiu, insa deocamdata nu stim cam cat de mari urmeaza sa fie acestea pana la urma. Desigur ca e foarte posibil sa vedem inclusive tablete, sau alte tipuri de accesorii pentru terminale mobile, care vor avea reduceri foarte interesante cu ocazia BLACK FRIDAY, iar asta pentru ca de obicei cam asta vand la pret redus operatorii de telecomunicatii.

Vodafone: Anuntul SURPRIZA care Vizeaza Milioane de Romani

BLACK FRIDAY ar trebui sa aduca la Vodafone inclusive abonamente pentru servicii care sa fie mai ieftine decat in mod obisnuit, sau sa aiba reduceri pentru perioade mai lungi de timp, sau cel putin asta am vazut la alti operatori. Cei de la Orange au deja pornit evenimentul special pentru BLACK FRIDAY, astfel ca Vodafone probabil ca nu va mai astepta chiar atat de mult pana in momentul in care va decide sa anunte in mod oficial inclusive propriul eveniment.

Vodafone are acum inclusive servicii de televiziune si internet fix pe care mai mult ca sigur va dori sa le ofere clientilor la preturi extrem de bune, astfel ca vom avea ce sa gasim in cadrul magazinului sau online din tara noastra. Vodafone stie foarte bine cat de importante sunt pentru romani toate aceste reduceri oferite cu ocazia BLACK FRIDAY, asa ca ne putem astepta sa vedem doar oferte extrem de bune pentru oricine e interesat, dar numai pentru o perioada limitata de timp.

Vodafone va dezvalui cel mai probabil abia in ziua lansarii ofertelor pentru BLACK FRIDAY reducerile foarte bune pentru tot ceea ce a pregatit pentru noi, asa ca mai trebuie doar putina rabdare pana cand se va intampla tot.