DIGI Romania: Hotararea Anuntata pentru Milioane de Oameni

DIGI Romania anual

DIGI Romania a ridicat “valul” de mister al campaniei pentru BLACK FRIDAY pe care a pregatit-o pentru clientii din toata Romania, astfel ca incepand de astazi stim ce anume vom primi de la operatorul de telecomunicatii. Conform mesajului publicat de catre cei de la DIGI Romania ca parte a campaniei de BLACK FRIDAY, clientii vor primi reducere de 50% timp de 12 luni pentru diverse servicii, sau extraoptiuni, care care sunt disponibile in acest moment.

DIGI Romania spune ca va avea toate aceste oferte disponibile incepand de vineri, 12 noiembrie, astfel ca de atunci vom putea beneficia de ofertele speciale care sunt disponibile in momentul de fata pentru oricine este interesat. DIGI Romania va avea oferte speciale pentru portare, pentru serviciile de televiziune, internet, telefonie mobile, telefonie fixa, practice orice are compania va fi redus cu 50% de BLACK FRIDAY pentru nu mai putin de 12 luni de zile.

DIGI Romania: Hotararea Anuntata pentru Milioane de Oameni

DIGI Romania va avea aceasta promotie speciala disponibila atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti, care fac upgrade, asa ca nu conteaza cum vreti sa profitati de aceasta oferta, ceea ce este o veste grozava pentru toata lumea. In baza acestor vesti pe care ni le transmite DIGI Romania putem fi siguri ca in data de 12 noiembrie am putea lua cam orice ne intereseaza de la grupul de telecomunicatii pentru ca vom beneficia de un pret extrem de bun de la companie.

DIGI Romania are aceste oferte grozave disponibile pentru clientii sai doar impreuna cu abonamente care au o perioada contractuala de 24 de luni, dintre care 12 luni vor avea pretul injumatatit, ca parte a ofertei de BLACK FRIDAY. DIGI Romania nu vine cu ceva noi aici, iar asta pentru ca inclusiv in anii trecuti a oferit pentru clientii sai din toata Romania reduceri similar pentru BLACK FRIDAY, astfel ca oferta promotionala de acum e una pe care nu ar trebui sa o ratam

DIGI Romania nu este singurul operator de telecomunicatii care va avea oferte speciale in aceasta perioada, asa ca daca sunteti interesati de servicii de telecomunicatii, veti avea de unde sa alegeti orice va intereseaza.