Kaufland: Surpriza OFICIALA, ce mai da GRATUIT Clientilor

Kaufland vinuri

Kaufland a anuntat o noua surpriza oficiala pe care o are pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vine ca o veste excelenta pe care nimeni nu ar trebui sa o ignore. Dupa ce a incheiat concursul prin care premiaza oamenii care aleg sa cumpere produse din oricare dintre magazinele sale, cei de la Kaufland au decis acum sa le ofere clientilor din toata Romania un nou set de surprize grozave in aceasta perioada.

Kaufland anunta mai jos ca a pregatit noi sortimente de vinuri moldovenesti pentru clientii sai din toata Romania, iar cu aceasta ocazie a decis sa ofere gratuit si 4 Mistery Box-uri pentru romani. Vorbim despre 4 pachete care contin cadouri surpriza, cel mai probabil vinurile noi pe care Kaufland le include in oferta sa incepand din perioada urmatoare, astfel ca daca nu ajungeti sa cumparati unul inca, s-ar putea sa il castigati la aceasta noua promotie.

Kaufland: Surpriza OFICIALA, ce mai da GRATUIT Clientilor

Kaufland organizeaza in mod regulat promotii de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca nu trebuie decat sa le urmariti cu atentie pentru ca veti avea cu siguranta ce sa castigati la ele. Kaufland nu spune cu cat va oferi vinurile in magazinele sale de indata ce ele vor fi disponibile, asa ca aici ramane un mister, insa probabil nu pentru mult timp deoarece exista mai mult ca sigur interes pentru aceste produse noi.

Kaufland aduce in mod regulat produse noi in magazinele sale din toata tara, insa nu intotdeauna organizeaza si promotii prin care ofera unele in mod gratuit pentru clienti, asa ca e bine sa profitati de ocazie. Kaufland are si un regulament pe website-ul sau in care explica exact cum putem castiga vinurile gratuite pe care le ofera, astfel ca aveti acolo mai multe detalii importante cu privire la ceea ce urmeaza sa ne fie pus la dispozitie in tara.

Kaufland mai are si foarte multe alte promotii grozave pentru clientii din toata Romania, iar ele sunt unele care nu ar trebui sa fie trecute cu vederea de catre niciunul dintre romanii care isi fac cumparaturile in magazinele sale.