DEDEMAN: Decizia OFICIALA cu o ATENTIONARE pentru Clienti

DEDEMAN reguli

DEDEMAN a luat si anuntat o foarte importanta decizie oficiala care vizeaza toti clientii din toata Romania in aceasta perioada, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce foarte multi dintre romani vor aprecia cu siguranta. DEDEMAN a anuntat inca de la inceputul lunii ca din data de 12 noiembrie va avea disponibile reduceri pentru BLACK FRIDAY in toata Romania, ele fiind deja dezvaluite intr-o anumita masura in catalogul pe care l-a publicat pentru noi atunci.

DEDEMAN organizeaza intr-adevar un eveniment de BLACK FRIDAY in Romania, iar desigur ca si in magazinele sale pot fi cumparate produsele care vor avea preturi speciale, insa obligatia de a avea un certificat verde digital nu dispare. Cei de la DEDEMAN vor impune in continuare folosirea certificatelor verzi digitale pentru oricare dintre romanii care vor fi dornici sa mearga in toate magazinele sale pentru a-i cumpara produsele care vor fi la reducere de maine.

DEDEMAN: Decizia OFICIALA cu o ATENTIONARE pentru Clienti

DEDEMAN reguli intrare

DEDEMAN va permite inclusiv cumpararea prin intermediul magazinului online din Romania a acestor produse, insa veti putea alege livrarea acasa, sau ridicarea din parcarea magazinelor sale. DEDEMAN va avea, desigur, si angajati disponibili in parcarile magazinelor sale pentru a ii ajuta pe clientii care vor sa cumpere produse, dar nu au un certificat verde digital disponibil, astfel ca din acest punct de vedere nu trebuie sa va faceti foarte multe griji, compania gandindu-se la cam tot.

DEDEMAN promite ca pregateste in 4 ore pentru ridicare comenzile facute online de catre clienti, deci in mod teoretic ar trebui sa putem cumpara orice ne intereseaza cu reduceri extrem de bune. Desigur ca solutia cea mai simpla este sa comandati cu livrare acasa produsele care va plac de la DEDEMAN, dar asta inseamna sa asteptati dupa ele cateva zile pana cand masinile de livrare ale lantului de magazine de bricolaj vor putea ajunge in locatia voastra pentru a face livrarea.

DEDEMAN este obligata de catre autoritati sa impuna folosirea certificatelor verzi pentru acces in magazinele sale, astfel ca e bine sa stiti ca de BLACK FRIDAY nu se va schimba ceva din acest punct de vedere.