Raiffeisen Bank: Ce Schimbari OFICIALE au fost Anuntate Clientilor

Raiffeisen Bank schimbari oficiale

Raiffeisen Bank continua sa faca schimbari foarte bune pentru clientii sai din toata Romania, scopul fiind de a imbunatati experienta generala de care beneficiaza oamenii, iar unele noi au venit recent. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au actualizat iar aplicatia Smart Mobile pentru telefoanele mobile, iar multumita versiunii imbunatatite ne putem bucura de o serie de noutati interesante care au menirea de a simplifica procesul de actualizare a datelor.

Raiffeisen Bank ii obliga pe clientii din toata Romania sa isi actualizeze datele personale daca a trecut o perioada lunga de timp de cand nu au mai facut acest lucru, ceva ce vedem si la alte banci. Multumita actualizarii noi care a fost facuta pentru aplicatia Smart Mobile dedicata telefoanelor iPhone si Android, clientii pot sa-si actualizeze toate datele personale direct din aplicatia bancii, fara a mai merge intr-o sucursala, sau a pierde timp la telefon cu procesul.

Raiffeisen Bank: Ce Schimbari OFICIALE au fost Anuntate Clientilor

Raiffeisen Bank nu s-a limitat totusi doar la atat, iar asta pentru ca a decis sa faca si o serie de schimbari care au menirea de a imbunatati modul in care ne putem administra profilul de utilizator din aplicatie. In cazul acesta vestile sunt grozave pentru ca nu trebuie sa mai sunam la banca pentru a face aceste modificari, deci putem sa administram totul foarte rapid direct din telefoane, ceva ce vine, desigur, ca o veste excelenta pentru noi toti.

Separat de toate acestea, noua versiune a aplicatiei Smart Mobile vine deasemenea cu imbunatatiri pentru performantele sale generale, dar si pentru securitatea datelor si a tranzactiilor. Totul face parte din strategia Raiffeisen Bank de a le oferi tuturor clientilor romani doar cele mai bune experiente posibile pentru folosirea aplicatiilor sale pentru iPhone si Android, astfel ca daca ati instalat pana acum vreuna in telefoane, ar fi bine sa o actualizati rapid.

Raiffeisen Bank isi distribuie aplicatiile in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, astfel ca ar trebui sa le descarcati exclusiv de acolo pentru instalate in telefoanele voastre.