BRD Romania Ofera GRATUIT un iPhone 13 Pro, Vouchere eMAG

BRD Romania GRATUIT iPhone 13 Pro Vouchere eMAG

BRD Romania s-a gandit ca n-ar fi o idee rea sa ofere gratuity clientilor romani un telefon iPhone 13 Pro si vouchere eMAG in aceasta perioada, asa ca daca esti unul dintre clientii sai, s-ar putea sa fie ceva bun disponibil pentru tine acum. Vorbim despre o promotie care ii vizeaza pe toti clientii bancii din Romania, iar promotia in sine este una extrem de interesanta, mai ales ca nu trebuie sa faceti prea multe pentru a va putea bucura de cee ace este disponibil pentru noi.

BRD Romania le cere clientilor din toata tara sa faca doar doua lucruri pentru a se inscrie in cadrul acestei promotii speciale, mai exact sa isi activeze aplicatia YOU pentru telefoanele mobile, si sa faca o tranzactie in perioada de desfasurare a campaniei. Vorbim despre doua cereri foarte simple pe care oricare dintre clientii bancii le poate indeplini fara probleme, iar daca se intampla asta, atunci ei sunt inscrisi automat in promotia care este in plin proces de desfasurare in momentul de fata.

BRD Romania Ofera GRATUIT un iPhone 13 Pro si Vouchere eMAG

BRD Romania GRATUIT iPhone 13 Pro Vouchere eMAG clienti

Telefonul iPhone 13 Pro pe care banca il ofera gratuit pentru clientii sai a fost lansat chiar in cursul acestei toamne de catre compania Apple, deci vorbim despre un dispozitiv de ultima generatie care poate fi castigat de catre un client foarte norocos. In ceea ce priveste voucherele eMAG care sunt oferite de catre institutia financiara, ei bine ele au o valoare de cate 800 de LEI fiecare, 15 fiind puse “la bataie” in urmatoarea luna si aproape jumatate, deci aveti pentru ce sa participate.

Pentru a putea participa trebuie sa faceti o plata a unei facturi prin intermediul aplicatiei YOU, ori un schimb valutar, ori o tranzactie de bani intre conturi, ori un transfer national sau international, ori o plata nationala recurenta, sau cu data in viitor. Indiferent pe care dintre acestea le alegeti, e suficient sa faceti o singura tranzactie pana la data la care campania se va incheia, iar asa veti fi in mod automat inscrisi in cadrul ei, si veti avea sansa de a castiga un iPhone 13 Pro, sau voucherele eMAG.

Conform regulamentului de participare, campania promotionala se va desfasura pana in data de 22 decembrie, iar asta inseamna ca vor fi anuntati castigatorii abia cel mai probabil in cursul anului 2022, dar nu mai devreme de acel punct.