Carrefour: ALERTA pentru Clienti, ce Produs a fost RETRAS ?

Carrefour alerta produs retras

Carrefour este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, avand cel putin cate un magazin in fiecare judet din tara, inclusiv mai multe in capitala, iar din toate este retras un produs periculos. Cei de la ANSVSA au publicat informarea de mai jos in data de 12 noiembrie, iar prin ea ii atentioneaza pe romani in legatura cu faptul ca un produs periculos care este vandut in magazinele Carrefour din tara trebuie returnat de catre clienti.

Carrefour vinde in magazinele sale un produs care se numeste Toba de Proc Drag de Romania, lotul 007041021 / 18.11.2021 care are codul 2955660000000 fiind identificat cu probleme, deci nu trebuie consumat si trebuie returnat in magazine. Motivul din cauza caruia Carrefour a cerut retragerea acestui produs de la vanzare este descoperirea bacteriei Listeria monocytogenes care poate fi foarte periculoasa pentru oameni daca o consuma, deci rechemarea era obligatory.

Carrefour: ALERTA pentru Clienti, ce Produs a fost RETRAS ?

Carrefour primeste inapoi produsul acesta chiar si fara a fi nevoie de prezentarea unui bon fiscal care sa dovedeasca faptul ca el a fost cumparat din magazinele sale, deci puteti sa-l returnati si sa va recuperate banii fara probleme pentru el. Informarea ANSVSA in legatura cu aceste produse de la Carrefour le recomanda deasemenea oamenilor sa se adreseze medicului de familie, sau unei unitati de urgenta, daca au febra si dureri de cap, iar asta pentru ca ei au nevoie de tratament de specialitate.

Carrefour nu are vreo vina cand vine vorba despre retragerea acestui produs de la vanzare, insa pentru ca el a fost vandut prin magazinele sale, il preia de la clientii care il returneaza, si le ramburseaza banii platiti pentru achizitia sa. Chiar daca nu vreti sa returnati acest produs la Carrefour din orice fel de motiv, ar trebui totusi sa evitati sa il consumati pentru ca exista o posibilitate sa fiti afectati de bacteria care a fost descoperita in cadrul sau de catre autoritati.

Carrefour nu face atat de des rechemari de acest gen pentru produsele pe care le vinde, astfel ca ar trebui sa ne uitam cu foarte mare atentie la ceea ce ni se spune in momentul de fata de catre lantul de hypermarket-uri.