Netflix: Premiera cu FIlmul care a DOBORAT Toate Recordurile

Netflix audienta

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume in momentul de fata, peste 200 de milioane de persoane avand conturi in cadrul sau si urmarind continutul disponibil. Pentru aceste peste 200 de milioane de persoane cei de la Netflix lanseaza saptamanal continut nou intr-o combinatie de filme, seriale, documentare, desene animate, care sunt fie creatie proprie, fie preluate de la alte case de productie.

Netflix a lansat in cursul zilei de vineri, 12 noiembrie, filmul Red Notice in cadrul platformei sale de streaming video la cerere, iar conform actorului Ryan Reynolds, pelicula a avut cea mai mare lansare din platforma. Fara a se oferi detalii cu privire la cifrele privind numarul de oameni care au urmarit efectiv filmul pana in momentul de fata, actorul care interpreteaza un personal principal in film, lauda performantele inregistrate de Red Notice.

Red Notice a doborat recordurile de audienta ale unei premiere Netflix

Netflix afiseaza Red Notice in primele pozitii ale top 10 cele mai urmarite filme, seriale, documentare, etc, in multe tari de pe glob, astfel ca se justifica afirmatia actorului privind popularitatea sa. Chiar daca nu avem cifre cu privire la popularitatea Red Notice in cadrul Netflix, este cel mai probabil ca zeci de milioane de conturi sa fi urmarit pana in momentul de fata, poate chiar aproape 100 de milioane, dar mai multe vom afla probabil zilele acestea.

Netflix a promovat foarte intens filmul Red Notice pe oriunde a putut, iar din moment ce in rolurile principale sunt Ryan Reynolds, Gal Gadot si Dwayne Johnson, era normal ca lumea sa fie interesata. Red Notice nu a avut parte de chiar atat de multe laude dupa ce a fost lansat in cinematografe, sau chiar platforma de streaming, multa lume ramanand dezamagita dupa ce a vazut pelicula, dar chiar si asa interesul vis-a-vis de productie ramane unul foarte ridicat.

Succesul pe care il inregistreaza filmele pe care Netflix le lanseaza reprezinta un punct de plecare pentru finantarea altora, asa ca va fi interesant de vazut ce va fi declarat oficial in legatura cu el.