Coronavirus Romania: Numarul Nou de Cazuri Noi Confirmate in 21 Noiembrie 2021

Coronavirus Romania Numarul Nou Cazuri Noi Confirmate 21 Noiembrie 2021

Numarul de cazuri noi de Coronavirus detectate in ultimele 24 de ore in 21 noiembrie 2021 in Romania a fost anuntat in mod oficial de catre autoritati, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre de cazuri noi inregistrate in toata tara, cifrele fiind in continua scadere de mai bine de doua saptamani.

Scaderea cazurilor noi a dus si la o scadere a persoanelor care se interneaza zilnic in spitale, dar si al celor care sunt internate la ATI, insa din pacate decesele raman in continuare la o valoare ridicata, iar aceasta situatie e posibil sa nu se schimbe in viitorul foarte apropiat pentru noi, din pacate.

Campania de vaccinare a scazut in intensitate cand vine vorba despre vaccinarile cu prima doza, acest lucru devenind foarte clar in urma anuntarii zilnice a doar cate putin peste 20.000 de imunizari in toata tara, iar din pacate aici lucrurile nu par sa se apropie de vreo schimbare foarte rapid.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 21 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 1.936 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 121 decese dintre care 16 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”

Cifrele oficiale vor fi publicate dupa ora 13:00 de catre autoritati.