DACIA Logan: Schimbarea URIASA Asteptata de Multi Romani

DACIA Logan Schimbarea URIASA Asteptata Romani

DACIA Logan este una dintre masinile DACIA care inca se vinde surprinzator de bine in multe piete din Europa, si nu numai, astfel ca exista si asteptari mari din partea clientilor in ceea ce priveste viitoarele modele. DACIA Logan este vanduta de la inceputul acestui an intr-o versiune noua care vine cu multe schimbari extrem de interesante, insa una dintre cele mai mari schimbari asteptate de catre multi clienti este lansarea cu o motorizare hibrida, adica aceea care va ajunge in Jogger si Duster 3.

DACIA Logan este disponibila acum intr-o versiune GPL, care consuma mai putin carburant decat modelele normale, insa o versiune hibrida ar genera o economie si mai mare pentru clienti, chiar daca e mult mai scumpa. Totusi, trecerea la masinile hibride are la baza dorinta omenirii de a reduce emisiile de carbon, nu neaparat reducerea consumului de carburant, iar acum unii spera ca in DACIA Logan ar putea ajunge noul motor de 1.8 litri pregatit pentru Jogger si Duster.

DACIA Logan: Schimbarea URIASA Asteptata de Multi Romani

DACIA Logan are motoare mici, departe de cele mai puternice oferite pentru Duster, iar acest lucru nu e chiar pe placul tuturor, asa ca unii se asteapta sa vada modele hibride cu motoare mai puternice. Versiunea de 1.8 litri pregatita pentru Jogger si Duster ar urma sa ofere 160 – 170 de cai putere, iar asta ar transforma DACIA Logan intr-o masina extrem de interesanta, insa sansele ca acest motor sa ajunga in masina sunt foarte mici, in principal din cauza costurilor mari.

DACIA Logan va fi lansata sigur intr-o versiune hibrida, fie ca va fi vorba despre modelul de a treia generatie, sau despre modele viitoare, dar fara dubiu vom avea o masina de acest gen. Dorinta statelor lumii de a scoate din productie masinile care au motoare bazate pe combustie interna va forta lansarea mai multor modele hibride, inclusiv unul al DACIA Logan, insa el nu va avea nici pe departe motoarele puternice care vor ajunge in Jogger si Duster.

DACIA Logan este o masina ieftina, deci va avea parte de solutii ieftine pentru hibridizare, insa le vom vedea initial in diverse modele ale Renault inainte de a ajunge in modelele vandute de catre DACIA.