Coronavirus Romania: Noul Numar de Cazuri Noi pe 22 Noiembrie 2021

Coronavirus Romania Noul Numar Cazuri Noi 22 Noiembrie 2021

Pandemia de Coronavirus continua in Romania in aceasta perioada, valul 4 fiind in continuare in plina desfasurare, conform expertilor in sanitate, astfel ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1550 de cazuri noi, o cifra in continua scadere, dar asta nu inseamna ca pandemia a disparut din Romania.

Numarul de persoane internate zilnic in spitale este in continua scadere, din fericire, la fel ca si numarul de persoane internate la ATI din cauza Coronavirus, autoritatile continuand sa ne prezinte cifre tot mai bune, dar din pacate in cazul deceselor lucrurile raman in continuare foarte serioasa in tara noastra.

Campania de vaccinare merge deasemenea intr-o directive nu chiar atat de buna, din pacate, iar asta pentru ca numarul de persoane vaccinate in fiecare zi cu prima doza este in continua scadere, ceea ce reprezinta o problema extrem de serioasa pentru tara noastra in aceasta perioada din an.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 22 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 1.550 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 154 decese dintre care 29 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.””

Cifrele oficiale finale vor fi publicate dupa ora 13:00 de catre autoritati.