LIDL Romania: Schimbarile Anuntate Saptamana Aceasta in Magazine

LIDL Romania Schimbarile Anuntate Saptamana Aceasta Magazine

LIDL Romania incepe saptamana cu un anunt care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa aduca in magazinele sale din toata tara ceva de care oricare dintre romani se poate bucura in aceasta perioada din an. Desi suntem la o luna distanta fata de Craciun, cei de la LIDL Romania au decis sa aduca deja o multitudine de produse specifice pentru aceasta sarbatoare importanta, inclusive o gama foarte larga de jucarii pentru copii.

LIDL Romania a anuntat inca de acum cateva saptamani intentia sa de a aduce o varietate de produse de Craciun in magazinele sale din toata tara, de la diverse brand-uri, astfel ca puteti sa intrati deja in spiritul Craciunului cu accesoriile pe care le are. Puteti vedea in mesajul de mai jos cateva dintre jucariile pe care LIDL Romania le are disponibile incepand de astazi pentru clientii din toata tara, o parte din oferta de Craciun fiind oferita din 22 noiembrie in magazine.

LIDL Romania: Schimbarile Anuntate Saptamana Aceasta in Magazine

LIDL Romania  aduce jucarii pentru copii in magazinele sale, insa separate de asta exista o multitudine de decoratiuni de Craciun pe care le putem cumpara din oricare dintre locatiile sale din toata tara chiar acum. De la globuri si pana la ghirlande, stele, brazi, LIDL Romania are de toate in magazinele sale, iar in curand va permite inclusive rezervare unor produse de Craciun pe care le putem ridica din locatii, totul multumita aplicatiei LIDL Plus pe care o are compania.

LIDL Romania a adus in magazinele sale inclusive bauturi sau produse alimentare speciale pentru Craciun, astfel ca puteti sa va pregatiti inca de pe acum pentru zilele de sarbatoare, asta daca puteti sa rezistati si sa nu le consumati. Acest inceput de oferte cu produse pentru Craciun pe care le are LIDL Romania nu inseamna ca in saptamanile urmatoare nu vom avea si altele disponibile, iar asta pentru ca este gandita o lansare segmentate a mai multor tipuri de produse.

LIDL Romania va schimba saptamanal ofertele pe care le are pentru clientii dornici sa cumpere produse pentru Craciun, asa ca ramane sa vedem ce anume va fi oferit in final de catre lantul de supermarket-uri din tara noastra.