WhatsApp: Schimbarea MISTERIOASA pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp Schimbarea MISTERIOASA Telefoanele iPhone Android

WhatsApp face o schimbare misterioasa pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, compania din spatele platformei de measgerie parand sa fei pregatita sa ne ofere un sistem de migrare a pozelor si clipurilor video. Puteti vedea mai jos ca WhatsApp a avut implementat in meniul de setari pentru aplicatie o optiune speciala numita Migrate Media, insa ea nu oferea vreo functionalitate la accesare, astfel ca a fost eliminata in cea mai recenta actualizare.

WhatsApp nu a spus absolut nimic in legatura cu aceasta functie speciala pe care a implementat-o pentru utilizatorii sai din intreaga lume, astfel ca nu stim mai nimic in legatura cu ea, din pacate. WhatsApp s-a grabit totusi sa o retraga din cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru Android, astfel ca e de asteptat ca in cadrul actualizarii urmatoare sa fie implementata din nou, dar de aceasta data ar trebui sa fie si functionala pentru oameni.

WhatsApp: Schimbarea MISTERIOASA pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp face o serie de schimbari foarte importante pentru utilizatorii sai din intreaga lume in aceasta perioada, iar una dintre ele vizeaza inclusiv oferirea unei optiuni care sa ne permia sa ne logam in diverse dispozitive cu acelasi cont din platforma. E posibil ca aceasta functie misterioasa sa aiba legatura fix cu acest sistem, insa pana acum nimeni de la WhatsApp nu a oferit vreun detaliu legat de ceea ce ar trebui sa ne fie oferit din momentul in care ea va fi lansata public.

WhatsApp stie foarte bine cat de importante sunt aceste functii pentru utilizatorii sai din intreaga lume, astfel ca de fiecare data incarca sa le faca intr-un asemenea mod incat ele sa ofere si cea mai buna experienta. Din moment ce WhatsApp a decis sa elimine aceasta functie din cadrul aplicatiei sale pentru iPhone si Android, este cat se poate de clar faptul ca ea nu era 100% pregatita pentru a fi oferita, deci e mai bine ca a fost retrasa pentru a fi regandita.

WhatsApp va lansa aceasta functie noua, impreuna cu oricare altele necesare pentru iPhone si Android, abia in momentul in care ele vor fi cu adevarat utile pentru folosire pentru noi.